Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 Rainbow Six(Yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2022
Rainbow Six(Yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı.
Çözüm Deqarnieux 24 Ekim 2022 Ben Enes dedi: Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 fps den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 fps de oynatıyor.
Ben Enes dedi: Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 fps den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 fps de oynatıyor.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Diğer oyunlarda da 60 FPS sabit kalıyor mu? Artı 0 Eksi
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Deqarnieux dedi: Rainbow Six(yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı. Genişletmek için tıkla... AMD uygulamasında açık olabilir. Artı 0 Eksi
Deqarnieux dedi: Rainbow Six(yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı. Genişletmek için tıkla... AMD uygulamasında açık olabilir.
KS KS Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #4 Ben Enes dedi: Diğer oyunlarda da 60 FPS sabit kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Metinde belirtmiştim zaten ama hayır yalnızca R6 da oluyor. Lobideyken 800-900 fpslerde geziyor ama oyun başlayınca 60 a düşüyor. Xecition18 dedi: AMD uygulamasında açık olabilir. Genişletmek için tıkla... adrenalin ayarlarım böyle. Artı 0 Eksi
Ben Enes dedi: Diğer oyunlarda da 60 FPS sabit kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Metinde belirtmiştim zaten ama hayır yalnızca R6 da oluyor. Lobideyken 800-900 fpslerde geziyor ama oyun başlayınca 60 a düşüyor. Xecition18 dedi: AMD uygulamasında açık olabilir. Genişletmek için tıkla... adrenalin ayarlarım böyle.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #5 Deqarnieux dedi: Metinde belirtmiştim zaten ama hayır yalnızca R6 da oluyor. Lobideyken 800-900 FPS'lerde geziyor ama oyun başlayınca 60'a düşüyor. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben farklı bir şey ile ilgilenirken yazmıştım sadece R6'da oluyor diye yazdığını görmedim. İlk olarak tüm sürücülerini güncelle sonrasında yeniden dene sonrasında da beni bilgilendir olur mu? Artı 0 Eksi
Deqarnieux dedi: Metinde belirtmiştim zaten ama hayır yalnızca R6 da oluyor. Lobideyken 800-900 FPS'lerde geziyor ama oyun başlayınca 60'a düşüyor. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ben farklı bir şey ile ilgilenirken yazmıştım sadece R6'da oluyor diye yazdığını görmedim. İlk olarak tüm sürücülerini güncelle sonrasında yeniden dene sonrasında da beni bilgilendir olur mu?
KS KS Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #6 Ben Enes dedi: Özür dilerim ben farklı bir şey ile ilgilenirken yazmıştım sadece R6'da oluyor diye yazdığını görmedim. İlk olarak tüm sürücülerini güncelle sonrasında yeniden dene sonrasında da beni bilgilendir olur mu? Genişletmek için tıkla... 2. fotoğrafta bütün sürücüler güncellendi, ayarlarda üstte ama 60ı geçmiyor bir türlü. Artı 0 Eksi
Ben Enes dedi: Özür dilerim ben farklı bir şey ile ilgilenirken yazmıştım sadece R6'da oluyor diye yazdığını görmedim. İlk olarak tüm sürücülerini güncelle sonrasında yeniden dene sonrasında da beni bilgilendir olur mu? Genişletmek için tıkla... 2. fotoğrafta bütün sürücüler güncellendi, ayarlarda üstte ama 60ı geçmiyor bir türlü.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #7 Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir. Artı 0 Eksi
Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir.
KS KS Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #8 Ben Enes dedi: Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 fps den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 fps de oynatıyor. Artı 2 Eksi Çözüm
Ben Enes dedi: Önce oyundaki grafik ayarlarının hepsini düşür olmazsa Discord kullanıyorsan Discord FPS düşmesine neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 fps den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 fps de oynatıyor.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #9 Deqarnieux dedi: Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 FPS'den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 FPS de oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözüp mutlu edebildiğime göre ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
Deqarnieux dedi: Grafik ayarlarından 2 tane ayarı en sona çekince 60 FPS'den yukarı çıkmıyormuş. Önerilen yüksek ayarlara geçince 200 FPS de oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununu çözüp mutlu edebildiğime göre ne mutlu bana.
Bag1628 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RTX 3060 12GB RYZEN 5 5600 GİGABYTE B450MK MSİG2712F 180 HZ Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #10 Deqarnieux dedi: Rainbow Six(yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı. Genişletmek için tıkla... V-Sync kapa FPS'i monitor Hzsine sabitler. Artı 0 Eksi
Deqarnieux dedi: Rainbow Six(yalnızca R6'da oluyor) oyununda oyun içinde 60 FPS üstünde FPS alamıyorum. FPS sabitleme ayarlarının hepsini kapattım ama bir türlü çözemedim. R3 3100 işlemci - 8x2 3200 MHz RAM - RX 5600 XT ekran kartı. Genişletmek için tıkla... V-Sync kapa FPS'i monitor Hzsine sabitler.