R Rider311 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı?
R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm MiniRayss02 11 Kasım 2023 Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile Epic games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Gamepass bittiğinden dolayıdır.
Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile Epic games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Gamepass bittiğinden dolayıdır.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 11 Kasım 2023 #2 Rider311 dedi: R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepass bitmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Rider311 dedi: R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Gamepass bitmiş olabilir mi?
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 11 Kasım 2023 #3 Rider311 dedi: R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden aldınız? Artı 0 Eksi
Rider311 dedi: R6 ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden aldınız?
KS KS R Rider311 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #4 MiniRayss02 dedi: Game Pass bitmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Artı 0 Eksi
MiniRayss02 dedi: Game Pass bitmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 11 Kasım 2023 #5 Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile Epic games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Gamepass bittiğinden dolayıdır. Artı 0 Eksi Çözüm
Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Gamepass ile Epic games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Gamepass bittiğinden dolayıdır.
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 11 Kasım 2023 #6 Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Sunucu hatası olabilir, bazen oyuna girdiğimde her şey sıfırlanmış gözüküyordu. Artı 0 Eksi
Rider311 dedi: 3 ay önce vardı ama Epic Games'ten oynuyordum R6'yı. Genişletmek için tıkla... Sunucu hatası olabilir, bazen oyuna girdiğimde her şey sıfırlanmış gözüküyordu.
KS KS R Rider311 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #7 MiniRayss02 dedi: Game Pass ile Epic Games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Game Pass bittiğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ama teşekkürler. Artı 0 Eksi
MiniRayss02 dedi: Game Pass ile Epic Games bağlantılı ise yani sosyal olarak eşli, Game Pass bittiğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ama teşekkürler.