Hayır yok, bu gidişle de gelmeyecek. Ubisoft fiyatlandırma konusunda Türkiye için çok fazla cömert olsa da sunucu konusunda maalesef ki cömert değil. Avrupa sunucularında standart Ms'ler alındığı için Türkiye'de ki oyuncular düşük ms alabiliyor, 40-60ms arası.
Ancak Ubisoft'un sunucuları bazen patatese bağlayıp 300-400 arası pinglere çıkarabiliyor bu da bazen çok nadiren oluyor, sıkıntı durum değil. Herhangi bir toxic kitlesi yok zaten toxiclik yapan da en ağır yaptırımları yiyor.
Tavsiyem Voidu indirimlerinden Full Deluxe R6 çekip keyifinize bakmanız.
Ben ve benim gibi R6 sever insanların hoşuna gidiyor bu durum; Ruslar ve Türkler nerede varsa orada her şeyden 10 kat fazla toxiclik vardır, iyi ki de Türkler bu oyuna gelmiyor .
Ben ve benim gibi R6 sever insanların hoşuna gidiyor bu durum; Ruslar ve türkler nerede varsa orada her şeyden 10 kat fazla toxiclik vardır, iyi ki de türkler bu oyuna gelmiyor .
6 yıllık R6 oyuncusuyum bu oyuna bu zamana kadar Türkçe altyazıdan başka bir şey gelmedi kaç sezon oldu, ne bir Türk operatör ne bir şey çok yazık cidden. Sunucu olmamasida daha kötü batı Avrupa sunucusuna bağlanıp en düşük aldığım ping 60 falan zaten lag klasik oldu benim için hiçbir zaman su oyunu sıkıntısız oynadığımı hatırlamıyorum.
6 yıllık R6 oyuncusuyum bu oyuna bu zamana kadar Türkçe altyazıdan başka bir şey gelmedi kaç sezon oldu, ne bir Türk operatör ne bir şey çok yazık cidden. Sunucu olmamasida daha kötü batı Avrupa sunucusuna bağlanıp en düşük aldığım ping 60 falan zaten lag klasik oldu benim için hiçbir zaman su oyunu sıkıntısız oynadığımı hatırlamıyorum.
Hocam Ubisoft genel olarak Türkiye'ye bazı konular dışında önem vermiyor, bu da onlardan birisi. Genelde söylediğim gibi 30-60 arası dalgalanan pingim oluyor ve genelde Türk oyuncuların çoğu böyle oynuyor.
Mesele bence Türkiye sunucusunun gelip gelmemesinden çok oyunun Türk operatörüne bakıyor. Çıksın ya da çıkmasın mühim bir mesele değil bence; önemli olan sunucu kalitesinin düşmemesi. Her Rus veya Türk insanına toxic demiyorum ama büyük bir çoğunluğu aynı çünkü TR sunucusuna sahip oyunların hallerini biliyoruz, hepsi içler acısı .
Türk operatörün gelmesini ben de istesem de gelmeyecektir ve TR sunucusu açılmayacaktır ki umarım açılmaz. Oyunun kitlesini böyle bozmaya hiç gerek yok, ama güzel alt hikayeli bir operatör tadından yenmezdi be.