Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken ya oyunum yanıt vermiyor siyah ekranda kalıyor ya da mavi ekran veriyor. Minidump dosyasını paylaştım yardımcı olabilir misiniz?
Bu programları kaldırdıktan sonra sorun devam ediyor mu kontrol edin.
Ayrıca DDU ile grafik kartı sürücünüzü kaldırıp güncel sürüm kurun. Sorun devam ederse yine DDU ile kaldırıp bu sefer bir şey kurmayın. Bırakın Windows Update ile kurulum yapılsın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
- AMD Ekran kartı sürücünüzü verdiğim linkten son sürümü indirin.
Driver kaldırma ve tekrar driver yükleme işlemini internetsiz güvenli modda yapmalısınız. Buna girmek içinde açılışta F9 sürekli basıp kurtarma seçenekleri ekranında başlangıç seçenekleri tıklayın. Oradan gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod f kaçtaysa o tuşa basın.
Hala sorun devam ediyorsa yeni dump dosyalarınızı atın.
Ayrıca DDU ile grafik kartı sürücünüzü kaldırıp güncel sürüm kurun. Sorun devam ederse yine DDU ile kaldırıp bu sefer bir şey kurmayın. Bırakın Windows Update ile kurulum yapılsın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
- AMD Ekran kartı sürücünüzü verdiğim linkten son sürümü indirin.
Driver kaldırma ve tekrar driver yükleme işlemini internetsiz güvenli modda yapmalısınız. Buna girmek içinde açılışta F9 sürekli basıp kurtarma seçenekleri ekranında başlangıç seçenekleri tıklayın. Oradan gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod f kaçtaysa o tuşa basın.
www.technopat.net
- AMD ekran kartı sürücünüzü verdiğim linkten son sürümü indirin.
Driver kaldırma ve tekrar driver yükleme işlemini internetsiz güvenli modda yapmalısınız. Buna girmek içinde açılışta F9 sürekli basıp kurtarma seçenekleri ekranında başlangıç seçenekleri tıklayın. Oradan gelişmiş başlangıç ayarları diyerek yeniden başlatın. Seçenekler geldiğinde internetsiz güvenli mod F kaçtaysa o tuşa basın.
Yükleyin. Çıkarsa yine kaldırırsınız. Kaspersky bazı cihazlarda mavi ekran verdirebiliyor. Virüs programları ne yazık ki bu yan etkiye sahipler. Genelde kendi işlemlerine başka bir şey müdahale etmeye kalktığı durumlarda başa gelebilir.