xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 4 Nisan 2021 #11 Keremmxo78 dedi: Ne çok yavaş ne çok hızlı orta diyelim. Genişletmek için tıkla... O şekilde sormadım, solo support entry fragger neyse arkadaşlar önerilerini yapmış hepsini açacaksın zaten sonunda. Operatörlerin özelliklerine bak. Silahlarına bak, hoşuna gideni aç.
Keremmxo78 dedi: Ne çok yavaş ne çok hızlı orta diyelim. Genişletmek için tıkla... O şekilde sormadım, solo support entry fragger neyse arkadaşlar önerilerini yapmış hepsini açacaksın zaten sonunda. Operatörlerin özelliklerine bak. Silahlarına bak, hoşuna gideni aç.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 4 Nisan 2021 #12 Shimada Sensei dedi: Hayır, standart aldım. Eskiden tüm operatörler 25.000'di. Fiyatlara indirim yeni geldi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, benim bildiğim kadarıyla pathfinder operatörler hep ucuzdu. DLC operatörleri zamanla ucuzluyor.
Shimada Sensei dedi: Hayır, standart aldım. Eskiden tüm operatörler 25.000'di. Fiyatlara indirim yeni geldi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, benim bildiğim kadarıyla pathfinder operatörler hep ucuzdu. DLC operatörleri zamanla ucuzluyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2021 #13 Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, benim bildiğim kadarıyla pathfinder operatörler hep ucuzdu. DLC operatörleri zamanla ucuzluyor. Genişletmek için tıkla... DLC operatörleri zamanla ucuzlamıyordu eskiden. Hepsi 25.000 renown sabitti. 2019 yılında ucuzladı.
Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, benim bildiğim kadarıyla pathfinder operatörler hep ucuzdu. DLC operatörleri zamanla ucuzluyor. Genişletmek için tıkla... DLC operatörleri zamanla ucuzlamıyordu eskiden. Hepsi 25.000 renown sabitti. 2019 yılında ucuzladı.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 4 Nisan 2021 #14 Shimada Sensei dedi: DLC operatörleri zamanla ucuzlamıyordu eskiden. Hepsi 25.000 renown sabitti. 2019 yılında ucuzladı. Genişletmek için tıkla... Jaeger'den bahsediyordunuz, DLC'lerden bahsetmiyordunuz ancak. Ona karşılık söyledim ben de zaten. Shimada Sensei dedi: Jager yoksa tereddüt etmeden alman lazım. Genişletmek için tıkla...
Shimada Sensei dedi: DLC operatörleri zamanla ucuzlamıyordu eskiden. Hepsi 25.000 renown sabitti. 2019 yılında ucuzladı. Genişletmek için tıkla... Jaeger'den bahsediyordunuz, DLC'lerden bahsetmiyordunuz ancak. Ona karşılık söyledim ben de zaten. Shimada Sensei dedi: Jager yoksa tereddüt etmeden alman lazım. Genişletmek için tıkla...
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2021 #15 Dark Lord of the Sith dedi: Jaeger'den bahsediyordunuz, DLC'lerden bahsetmiyordunuz ancak. Ona karşılık söyledim ben de zaten. Genişletmek için tıkla... Standart aldım, Jager açık geldi. Fiyatını bilmiyorum.
Dark Lord of the Sith dedi: Jaeger'den bahsediyordunuz, DLC'lerden bahsetmiyordunuz ancak. Ona karşılık söyledim ben de zaten. Genişletmek için tıkla... Standart aldım, Jager açık geldi. Fiyatını bilmiyorum.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #16 Hocam Nomad'e bakın derim. Fakat fiyatı 15 K olabilir. Olmadi Hibana alın.