egekaia Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 78 26 Mayıs 2021 #1 R6'yı Epic Games'ten aldım, indirme bittiği zaman tekrar indiriyor. Ne yapabilirim?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 egekaia dedi: R6'yı Epic Games'ten aldım, indirme bittiği zaman tekrar indiriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir sıkıntı var önceden dosyalarına sahiptim steamde flash a alıp ordan çalıştırayım dedim dosyaları buldu ama 40 gb daha indircem kardeş diyor tilt oldum. Artı 0 Eksi
egekaia dedi: R6'yı Epic Games'ten aldım, indirme bittiği zaman tekrar indiriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir sıkıntı var önceden dosyalarına sahiptim steamde flash a alıp ordan çalıştırayım dedim dosyaları buldu ama 40 gb daha indircem kardeş diyor tilt oldum.
mentoss878 Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 81 Yer Coruscant Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jedi master 26 Mayıs 2021 #3 Yeniden indirme değil de kurulum olabilir biraz bekleyin. Onun dışında bilmiyorum Artı 0 Eksi
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 26 Mayıs 2021 #4 Sadece epicte var bu durum sanırım arkadaşımda böyle söylemişti steam üzerinden oynuyorum bu tarz bir durum yok Artı 0 Eksi
Sadece epicte var bu durum sanırım arkadaşımda böyle söylemişti steam üzerinden oynuyorum bu tarz bir durum yok