R6'yı baska Uplay hesabından diğer Uplay hesabına baglamak

İşletim sistemi
Windows 10

Ubisoft'un Support'u ile iletişime geçerek durumu iletin. Sizden isteyecekleri bilgileri sağlamanız durumunda Uplay hesabınızı geri size vereceklerdir.

Ubisoft'un Support'u ile iletişime geçerek durumu iletin. Sizden isteyecekleri bilgileri sağlamanız durumunda Uplay hesabınızı geri size vereceklerdir.

Diyelim ki geri alamadım, Steam hesabıma bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim ki geri alamadım, Steam hesabıma bir şey olur mu?
Eğer hesabınızda Uplay üzerinde olan bir oyun yoksa sorun olmaz. Uplay üzerinde kopyanız varsa ve hile yapılırsa Uplay’de yasaklanabilirsiniz. Destek bir ihtimal bu yasağı kaldırabilir belki. Steam hesabınıza bağlı oyunlar Steam hesabınız olmadan açılamaz. Endişe etmeye gerek yok yani. :) Bildiğim, Uplay oyunları Steam profilinize yasaklama bilgisi göndermiyor ve yasaklama bilgisi sadece Uplay’de kalıyor.

Uplay Support size hesabınızı geri verecektir. Çalınan hesap başta size ait değil ise de Steam kopyası olan oyunlarınızı aktarabilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı