Tamamdır, bugün Windows 11 kurdum. Yarın veya başka zaman devam ederim, format işi yordu. Çok teşekkür ederim, bilginizi benle paylaştığınız için müteşekkirim.
Sorun olur. Secure Boot'u kapamalısınız. Advanced Settings'te bulabilmeniz lazım. Aynı şekilde yine Advanced Settings'te Above 4G Decoding'i Enabled, o ayarı açtığınızda eğer gelirse ReSizable Bar Support'u da Disabled yapın.
Sorun olur. Secure Boot'u kapamalısınız. Advanced Settings'te bulabilmeniz lazım. Aynı şekilde yine Advanced Settings'te Above 4G Decoding'i Enabled, o ayarı açtığınızda eğer gelirse ReSizable Bar Support'u da Disabled yapın.
Dediğiniz tüm ayarları yaptım. Fakat boot menude USB mi göremediğim için Legacy USB enabled yaptım ve boot menude USB görünce bootladım fakat ekteki hatayı aldım. Hata ekranda 2-3 sn durup PC kendini yeniden başlatıyor.
Above 4G memory vardı, enabled yaptım ReSizable Bar Support ayarı çıkmadı.
Secure boot disabled yapabildim onun dışında yukarıdaki ekteki ayarların hepsini halihazırda yaptım.