R7 1700 Sistem Toplama

Ekran kartı ilerleyen zamanlarda zaten alınacakmış.

Ayrıca şu an için almıyorum grafik kartı, ileride alacağım.

R7 1700 altı işlemciler çok ağır kodlamaları kaldırmaya bilir. Tavsiye isteyeni anlayabiliyorum. Ayrıca sistemin acelesi yok galiba. İşlemcinin de önemi büyük.

İleride ekran kartı alacaksanız GTX 1070 yada GTX 1080 öneririm. Yada biraz daha beklerseniz Volta ve İntel kartlarını takip edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkurler inceleyecegim bu sistemi. 1700x konusunda hem sogutucusuz geliyor hem de overclock yapinca 1700 íle arasinda cok fark kalmiyor diye 1700 almaya karar verdim.

Cok tesekkurler. Aslinda haftaya almayi planliyorum. Bu black friday indirimleri oluyor elektronik marketlerde. Eger ordan grafik karti bulabilirsem hesapli, onu da alacagim. Ama diger bilesenleri en gec iki haftaya alacagim. Suan beklememin nedeni black friday indirimlerinin haftaya cuma olmasi.

İlk önce ekran kartı alacaksınız yani. O zaman GTX 1070- GTX 1070 TI - GTX 1080 kartları öneririm. Hangisini uyguna bulursan alabilirsin üçü de üzmez.

İlk önce ekran kartı alacaksınız yani. O zaman GTX 1070- GTX 1070 TI - GTX 1080 kartları öneririm. Hangisini uyguna bulursan alabilirsin üçü de üzmez.
haftaya cuma indirim oldugunda bu sisteme dair bulabildigim herseyi alacagim. en son para kalirsa grafik karti alacagim. cunku suan elimde zaten 550ti var, pes 2018 haricinde oynayacagim bir oyun da yok acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…