R7 1700 Sistem Toplama

Frankensteinn

Hectopat
Kendim sistem toplamaya çalıştım ama sistemin parçaları birbiriyle uyumlu mu bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim ve ayrıca şunu eklesen daha iyi olur diyebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • İşlemci: AMD R7 1700+Wraith Spire
  • Anakart: MSI X370 Gaming Pro Carbon
  • RAM: Kingston HyperX Fury Black DDR4 2666 MHz 8GB 1 adet
  • Ekran Kartı: 2 GB AMD Ekran Kartı adını unuttum R7 serisiydi galiba.
  • HDD: WD Blue 1TB 7200 Rpm 64MB
  • Güç Kaynağı: Cooler Master Watt 700W +80
  • Kasa: Zalman Z3 Plus 4 Fanlı
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sanırım yazdığımı okumadın dedim ki orada alınan parçalar yazıyor sen bana yine işlemci öneriyorsun tek merak ettiğim şey yazdığım parçalar birbiriyle uyumlu mu ve ssd daha fazla ram daha fazla hdd falan ya da ayrı işlemci soğutucusu bunlar gerekiyor mu bunları merak ettim.

Yaptığın listeyi beğenseydim zaten sana bütçe sormazdım. Hala uzatıyorsun bir bütçe söyleyeceksen yardım etmeye çalışırım. Sana işlemci falan önerdiğim yok ironi yapmaya çalışıyorum onu bile anlamadın.
Dostum diyelim ki 3700 bütçe ama sana diyorum ki yukarıda yazdığım bütün parçalar alındı birbiriyle uyumlu mu şimdi bunları aldıktan sonra bir daha mı sistem kuralım ama bütçem 3700 TL'ydi.(ekran kartı vardı ondan almadım onu fiyata dahil değil.)

Almadan önce açsaydınız keşke konuyu. Sorun çıkartacak bir parça yok. Sadece işlemci yeni nesil versiyonları çıktığı için onlardan bir model seçilebilirdi. Kasa eski model, RAM 3000MHz olsaydı iyi olurdu. İşte almadan önce açsaydınız daha iyisini önerirdik.

Almadan önce açsaydınız keşke konuyu. Sorun çıkartacak bir parça yok. Sadece işlemci yeni nesil versiyonları çıktığı için onlardan bir model seçilebilirdi. Kasa eski model, RAM 3000MHz olsaydı iyi olurdu. İşte almadan önce açsaydınız daha iyisini önerirdik.
Haklısınız teşekkürler şuan ki oyunlarda hangi grafik ayarlarında oynayabilirim ortalama, ssd ve ek 8GB ram şart mı sizce, son soru şimdi benim ram 2666 MHz bir de 3000 alırsam ikisini bir arada kullanabilir miyim cevaplar için teşekkürler şimdiden.

R7 (ekran kartı) ile pek iyi ayarlarda oynayamazsınız. RAM alırken aynısından almaya dikkat edin, çift kanalda problem çıkmaması için. Kingston XMP profilleri başarılı oluyor genelde. Ben de 1600MHz RAM'i 1800'de kullanıyorum sorun yok. Ryzen'de çift kanal RAM oyunlarda gerçekten etki ediyor. SSD almanız sistemi hızlandıracaktır. Oyunlara pek etkisi olmayacaktır, yüklenim süresi uzun oyunlar haricinde. GTA V, Kingdom Come Deliverance, Fallout 4 gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı