R7 1700 sıvı soğutma ile aşırı ısınıyor

Stok fanın yok mu geçici olarak?
Olmadı onlardan istemeye çalış istiyorsan. Ya da gitmişken yedekte bulunsun diye alırsın.

Stok fanın yok mu geçici olarak?
Olmadı onlardan istemeye çalış istiyorsan. Ya da gitmişken yedekte bulunsun diye alırsın.
Taşındığım için stok fanım yok maalesef. Orada garanti süresince kullanabileceğim bir fan olup olmadığını sordum ancak yok dediler.

Tam baskı ve termal macunla açılışta 100 dereceyi görmesi çok tuhaf bir durum. Sıvı soğutucuyu sökûp termal macunu değiştirdiğinizde hem CPU hem de soğutucu tarafında termal macun izleri nasıldı hocam?

Görsel olarak bir sorun varmış gibi durmuyordu. Aşırı kuruma gibi bir şey de olmamıştı. Bugün 2 kere silip yeniledim macunu farklı miktarlarda macun sürerek ancak hiçbir şey fayda etmiyor maalesef.

Görsel olarak bir sorun varmış gibi durmuyordu. Aşırı kuruma gibi bir şey de olmamıştı. Bugün 2 kere silip yeniledim macunu farklı miktarlarda macun sürerek ancak hiçbir şey fayda etmiyor maalesef.

O zaman sıvı soğutucunun garantiye gitmesi lazım hocam. Başka çare gözükmüyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…