Bazı sebeblerden ötürü zorunlu olarak Vatan Bilgisayar'dan PC toplayacağım. Bu sebeple sizlere sistemi sormak varsa önerileriniz duymak isterim. Sistem total'de 7400 ile 7600 arasında dolar kuruna göre oynamaktadır. Sistemde ne eksik veya gereksiz duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Dipnot: Kesinlikle mecbur değilseniz Vatan Bilgisayardan almanızı önermiyorum. Fiyatlar çok pahalı, garanti sorunları çok oluyor, ilgilenen yok ve bilgili insan pek az.
Bu da Nanokatalog'tan topladığım bir liste. Farkı görün.
@Pantheon Cevabın için teşekkürler.Bilgisayarın ana amacı oyun olmadığı için R5 serisi düşünmüyorum.Daha çok 3Dmax , Vray , Rhino , Autocad , PS gibi mimari projelerde çizim , modelleme ve render için kullanacağım bu yüzden R7 serisini seçtim , yüzdelik dilime dökmek gerekirse %65 Proje çalışma geri kalan kısmıda boş zamanlarımda oyun oynamak ve benzeri şeyleri yapmak için kullanacağım.Daha doğrusu 8 ay proje ağırlıklı geri kalan zaman diliminde ise oyun oynamayı düşünüyorum.PC de GTX 1080 olacağı için nasıl bi monitör almalıyım karar veremedim kendimce 2 şık arasında kaldım.Varsa tavsiyen duymak isterim monitör için yaklaşık 1300TL bir bütçem var.Kafamdaki seçenekler şunlar.IPS monitörün daha iyi olacağını düşünüyorum kendimce fakat detayları çok iyi bilmiyorum.Teşekkürler.Vatan PC konusunada gelirsek malasef tek seçenek orası.
-ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
-VIEWSONIC 23.6" VX2475SMHL-4K IPS-LED MONİTÖR
Şimdi tasarım yapıyorsan kesinlikle IPS bir monitör almalısın. GTX 1080 4K için yeterli değil bence.
LG 34" 34UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör
Bu var, 1080P'den hallice biraz. Ancak biraz geniş, çoklu kullanım için ideal. Zaten Vatan Bilgisayarda fazla seçenek yok. Bunun 25" olanı da var onu da tercih edebilirsin.