Yeni PC topladım ve kuruluma geçtim kurulumu bitirdikten sonra DisplayPort girişini ekran kartına bağladım fakat monitörümden No signal hatası alıyorum.
Sistem:
Asus ROG Crosshair VI Hero
G.Skill TridentZ 3200MHz RAM X2
Asus ROG Strix 1080 Ti OC
Samsung 950 Evo 250 GB
Corsair RM 750x
AMD Ryzen 7 1700
Tüm pin girişlerini yaptım sadece CPU 8+4 pin girişlerinde 4 pini takamadım CPU kablosunda sadece 8 pin var. Onun dışında tüm kabloları taktım.
Anakartın üzerinde Q Code kısmında 48 yazıyor ne kullanma klavuzunda nede internette bulamadım. Anakartın üzerindeki tüm fanlar aktif soracak olursanız.
-Emin olmadan konuşuyorum- İşlemci enerjisini 8 pinden karşılayabilir, 4 pin genelde daha stabil OC için ayrılmıştır fakat çoğu marka her iki bağlantınında yapılı olma gereksinimini şart koşarlar. Bu durumda PSU'nu değiştirmen gerekecek.
Görüntüyü stok soğutucuyu çıkarttıktan sonra sağladım F1 tuşuna basın ekranı gelip kalıyor. CPU_fan'ı takın diyor birde ben onu çıkarttıktan sonra görüntü aldım. Şu an sadece Q Code ye göre System Agent initialization after microcode loading hatası veriyor.