326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #11 Onatygt dedi: Evde lazerli ateş ölçerler var mı veya alına dayayınca ölçen tipten varsa onlar bir ölçün. Sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. NAkeros dedi: Ekran kartı modeli nedir? Termal macunu iyi sürünüz mü? Genişletmek için tıkla... R7 240. Sürmedim.
Onatygt dedi: Evde lazerli ateş ölçerler var mı veya alına dayayınca ölçen tipten varsa onlar bir ölçün. Sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. NAkeros dedi: Ekran kartı modeli nedir? Termal macunu iyi sürünüz mü? Genişletmek için tıkla... R7 240. Sürmedim.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 3 Kasım 2020 #12 Eski ekran kartları 100 derecenin üstüne çıkabiliyor, kendi tek fanlı Quadro ekran kartımdan biliyorum. Kasa modeliniz ve ekran kartınızın modeli nedir?
Eski ekran kartları 100 derecenin üstüne çıkabiliyor, kendi tek fanlı Quadro ekran kartımdan biliyorum. Kasa modeliniz ve ekran kartınızın modeli nedir?
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2020 #13 aykutelmas dedi: Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. Genişletmek için tıkla... Kulaktan ölçenler bir nesneye dayayınca doğru ölçüyor diye biliyorum isterseniz onla deneyin.
aykutelmas dedi: Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. Genişletmek için tıkla... Kulaktan ölçenler bir nesneye dayayınca doğru ölçüyor diye biliyorum isterseniz onla deneyin.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Kasım 2020 #14 aykutelmas dedi: Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. R7 240. Sürmedim. Genişletmek için tıkla... Sürün termal macun kurumuş.
aykutelmas dedi: Maalesef yok. Kulaktan ölçen var. R7 240. Sürmedim. Genişletmek için tıkla... Sürün termal macun kurumuş.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #15 Fanları çok daha hızlı çalıştıracak bir tavsiyeniz var mı? Sıcaklığı azaltmanın yolu nedir? Ardaaa11 dedi: Eski ekran kartları 100 derecenin üstüne çıkabiliyor, kendi tek fanlı Quadro ekran kartımdan biliyorum. Kasa modeliniz ve ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asus M32 Series. R7 240. NAkeros dedi: Sürün termal macun kurumuş. Genişletmek için tıkla... Keşke önceden bilseydim. İşlemci macunu sipariş ettim, yarın geliyor, tüh.
Fanları çok daha hızlı çalıştıracak bir tavsiyeniz var mı? Sıcaklığı azaltmanın yolu nedir? Ardaaa11 dedi: Eski ekran kartları 100 derecenin üstüne çıkabiliyor, kendi tek fanlı Quadro ekran kartımdan biliyorum. Kasa modeliniz ve ekran kartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asus M32 Series. R7 240. NAkeros dedi: Sürün termal macun kurumuş. Genişletmek için tıkla... Keşke önceden bilseydim. İşlemci macunu sipariş ettim, yarın geliyor, tüh.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #16 Önce güzelce termal macun değiştirmeden fanın hızıni vs. attırmanın sana bir faydası olmaz öncelik termal macunda.
Önce güzelce termal macun değiştirmeden fanın hızıni vs. attırmanın sana bir faydası olmaz öncelik termal macunda.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2020 #17 MSI AfterBurner' da fan speed yazan yerde autoya tıklayın sonra yüze çekin ve kaydedin.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Kasım 2020 #18 aykutelmas dedi: Fanları çok daha hızlı çalıştıracak bir tavsiyeniz var mı? Sıcaklığı azaltmanın yolu nedir? Asus M32 Series. R7 240. Keşke önceden bilseydim. İşlemci macunu sipariş ettim, yarın geliyor, tüh. Genişletmek için tıkla... Macun farkı yok ki? Hepsi aynı sürebilirsiniz.
aykutelmas dedi: Fanları çok daha hızlı çalıştıracak bir tavsiyeniz var mı? Sıcaklığı azaltmanın yolu nedir? Asus M32 Series. R7 240. Keşke önceden bilseydim. İşlemci macunu sipariş ettim, yarın geliyor, tüh. Genişletmek için tıkla... Macun farkı yok ki? Hepsi aynı sürebilirsiniz.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #19 Onatygt dedi: MSI AfterBurner' da fan speed yazan yerde autoya tıklayın sonra yüze çekin ve kaydedin. Genişletmek için tıkla... Yaptım, ne işe yarayacak? NAkeros dedi: Macun farkı yok ki? Hepsi aynı sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Şu an yüzümü öyle güldürdün ki. Yarın kesin geliyor, bir daha bu kadar beklemeyi çekemezdim.
Onatygt dedi: MSI AfterBurner' da fan speed yazan yerde autoya tıklayın sonra yüze çekin ve kaydedin. Genişletmek için tıkla... Yaptım, ne işe yarayacak? NAkeros dedi: Macun farkı yok ki? Hepsi aynı sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Şu an yüzümü öyle güldürdün ki. Yarın kesin geliyor, bir daha bu kadar beklemeyi çekemezdim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #20 aykutelmas dedi: Yaptım, ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur.
aykutelmas dedi: Yaptım, ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur.