Cemalll Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #1 Ekran kartım AMD Radeon R7 200. Bu değerleri nasıl ayarlamam lazım bilmiyorum, bir yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-29 141844.png 174 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2025
Ekran kartım AMD Radeon R7 200. Bu değerleri nasıl ayarlamam lazım bilmiyorum, bir yardımcı olursanız sevinirim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.301 Makaleler 7 Çözümler 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 Undrvolt veya overclock yapılır buradan, bilmiyorsanız hiç kurcalamamanız en iyisi. Zaten standart kullanıcının kullanmasına pek gerek yok.
Undrvolt veya overclock yapılır buradan, bilmiyorsanız hiç kurcalamamanız en iyisi. Zaten standart kullanıcının kullanmasına pek gerek yok.
Cemalll Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Undrvolt veya overclock yapılır buradan, bilmiyorsanız hiç kurcalamamanız en iyisi. Zaten standart kullanıcının kullanmasına pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşte performans artışı için overclock düşünmüştüm ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
Damon Salvatore dedi: Undrvolt veya overclock yapılır buradan, bilmiyorsanız hiç kurcalamamanız en iyisi. Zaten standart kullanıcının kullanmasına pek gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşte performans artışı için overclock düşünmüştüm ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.