Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 17 Aralık 2020 #21 Jobs dedi: Hocam naptın ya o kadar da kötü değildi o kart ya 20'ye 768P de düşmez. Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemle oynuyorum 25-50 arası. İşlemcisi yüzünden darboğaz yer ondan bu kadar düşük alır patlama gibi sahnelerde.
Jobs dedi: Hocam naptın ya o kadar da kötü değildi o kart ya 20'ye 768P de düşmez. Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemle oynuyorum 25-50 arası. İşlemcisi yüzünden darboğaz yer ondan bu kadar düşük alır patlama gibi sahnelerde.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #22 Bay Hiçkimse dedi: İmzadaki sistemle oynuyorum 25-50 arası. İşlemcisi yüzünden darboğaz yer ondan bu kadar düşük alır patlama gibi sahnelerde. Genişletmek için tıkla... Ben i5 3470 ile kullanmıştım hiç görmedim stockta da OC'li haldede Allah Allah garibime gitti ama darboğaz konusunda haklısınız hocam.
Bay Hiçkimse dedi: İmzadaki sistemle oynuyorum 25-50 arası. İşlemcisi yüzünden darboğaz yer ondan bu kadar düşük alır patlama gibi sahnelerde. Genişletmek için tıkla... Ben i5 3470 ile kullanmıştım hiç görmedim stockta da OC'li haldede Allah Allah garibime gitti ama darboğaz konusunda haklısınız hocam.