C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım.
AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım.
Çözüm Marix 3 Haziran 2024 Cylnex dedi: AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta CSM açık olursa çalışır.
Cylnex dedi: AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta CSM açık olursa çalışır.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 3 Haziran 2024 #2 Cylnex dedi: AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta CSM açık olursa çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
Cylnex dedi: AMD R7 200 series MSI Pro A620M-E anakartıyla çalışır mı? İşlemcim Ryzen 7 7700. Not: Ekran kartım garanti de 1 aylığına kullanacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta CSM açık olursa çalışır.
KS KS C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 Marix dedi: BIOS'ta CSM açık olursa çalışır. Genişletmek için tıkla... CSM tam olarak ne oluyor ve garantiden gelen ekran kartımı takınca kapatmalı mıyım? Artı 0 Eksi
Marix dedi: BIOS'ta CSM açık olursa çalışır. Genişletmek için tıkla... CSM tam olarak ne oluyor ve garantiden gelen ekran kartımı takınca kapatmalı mıyım?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 3 Haziran 2024 #4 Cylnex dedi: CSM tam olarak ne oluyor ve garantiden gelen ekran kartımı takınca kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Basit anlatımla CSM, eski donanım uyumluluğu, sonra tekrar kapatırsınız. Artı 0 Eksi
Cylnex dedi: CSM tam olarak ne oluyor ve garantiden gelen ekran kartımı takınca kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Basit anlatımla CSM, eski donanım uyumluluğu, sonra tekrar kapatırsınız.
KS KS C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #5 Marix dedi: Basit anlatımla CSM, eski donanım uyumluluğu, sonra tekrar kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını takip mı yapayım takmadan mı yapayım. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Basit anlatımla CSM, eski donanım uyumluluğu, sonra tekrar kapatırsınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını takip mı yapayım takmadan mı yapayım.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 3 Haziran 2024 #6 Cylnex dedi: Ekran kartını takip mı yapayım takmadan mı yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcinizdeki IGPU'yu da kullanabilirsiniz, ekran kartıyla uğraşmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Cylnex dedi: Ekran kartını takip mı yapayım takmadan mı yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcinizdeki IGPU'yu da kullanabilirsiniz, ekran kartıyla uğraşmanıza gerek yok.
KS KS C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #7 Marix dedi: Bu arada işlemcinizdeki IGPU'yu da kullanabilirsiniz, ekran kartıyla uğraşmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama fazla kasıyor ve işlemci 60 dereceden aşağı inmiyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bu arada işlemcinizdeki IGPU'yu da kullanabilirsiniz, ekran kartıyla uğraşmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama fazla kasıyor ve işlemci 60 dereceden aşağı inmiyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 3 Haziran 2024 #8 O zaman anakarttan görüntü alıp CSM'yi açın, kaydedip çıkın, sistemi kapatıp ekran kartını takın. Artı 0 Eksi
KS KS C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #9 Marix dedi: O zaman anakarttan görüntü alıp CSM'yi açın, kaydedip çıkın, sistemi kapatıp ekran kartını takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum yardımınız için. Artı 0 Eksi
Marix dedi: O zaman anakarttan görüntü alıp CSM'yi açın, kaydedip çıkın, sistemi kapatıp ekran kartını takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum yardımınız için.