R7 200 series ne kadar eder?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
AMD Radeon R7 200 series bir ekran kartım var. Bir arkadaş eski açtığım bir konuda bir uygulama sayesinde R7 240 olduğunu söylemişti. Ne kadar eder bu ekran kartı? Garantisi var mı yok mu bilmiyorum, kutusu da yoktur muhtemelen. Toplama kasa olarak benden habersiz, sürpriz olarak almıştı ailem. İşlemcim Intel Core i7 CPU 860 @ 2.80 GHz bununla beraber satarsam ne kadar eder?

Hiç memnun değilim bu ikisinden. En kötü oyunlarda bile 25 FPS çok zor çıkıyorlar. Bunları satıp yerlerine daha iyisini alabilir miyim diye merak ediyorum. Yapabilir miyim? Ekran kartlarının fiyatları çok yükselmiş sanırsam.

Düzeltme: Ekran kartım 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yoo benim ekran kartı R7 240 2 GB GTA 5 OC ile 45-50 FPS alıyorum
CS:GO OC ile 70-100 arası alıyorum. Nasıl beğenmediniz anlamadım.
500TL eder.

Yoo benim ekran kartı R7 240 2 GB GTA 5 OC ile 45-50 FPS alıyorum
CS:GO OC ile 70-100 arası alıyorum. Nasıl beğenmediniz anlamadım.
500TL eder.
CS:GO tam bilmiyorum ama GTA V en düşük ayarlarda bile düşük bir FPS vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca çoğu oyunu en düşük ayarlarda 25 FPS oynuyorum. Kalanı da orta - düşük arası.

CS:GO tam bilmiyorum ama GTA V en düşük ayarlarda bile düşük bir FPS vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca çoğu oyunu en düşük ayarlarda 25 FPS oynuyorum. Kalanı da orta - düşük arası.

Aslında sizinki 4 GB bir OC ile efsane bir hal alır ama 500'den koyun 450TL'ye bırakın alıcının gözünü boyayın az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…