R7 200 Series performans düşüklüğü

Kaan Topaç
-Öncelikle konuşmana dikkat et biraz azını fazla açıyorsun.

-İkincisi buradan Yandex.Disk temiz windows 8.1 kur sistemin tüm güncellemerlini yap sonra driverlerinin son güncellemelerini kur.

-Yanık kokusunun saç kurutma makinasından gelme ihtimalide var çünki bir kaç dakikadan sonra alet aşırı sıcak üflediği için yanık kokusu yapıyor, sen temizlerken parcanın içine mi soktun makinayı beklettinmi biraz yani full sıcak mı üfledi tam ekran kartnın o fanlarının arasından.

Kaan Topaç
-Öncelikle konuşmana dikkat et biraz azını fazla açıyorsun.

-İkincisi buradan Yandex.Disk temiz windows 8.1 kur sistemin tüm güncellemerlini yap sonra driverlerinin son güncellemelerini kur.

-Yanık kokusunun saç kurutma makinasından gelme ihtimalide var çünki bir kaç dakikadan sonra alet aşırı sıcak üflediği için yanık kokusu yapıyor, sen temizlerken parcanın içine mi soktun makinayı beklettinmi biraz yani full sıcak mı üfledi tam ekran kartnın o fanlarının arasından.

Bu dediklerinin hiçbir faydası yok bana yoksa bende biliyorum format atmayı. Senin dediğin oyunu sil baştan yükle kafası olmuş.

Saç kurutma makinesini sıcakta çalıştırdıysanız ekran kartı ısınıp performansı düşmüş olabilir. Biraz bekletip soğumasını bekleyip oyunu açın ve öyle deneyin. Denediyseniz eğer saç kurutma makinesi de sıcakta ise büyük ihtimal kart yanmıştır.

Saç kurutma makinesini sıcakta çalıştırdıysanız ekran kartı ısınıp performansı düşmüş olabilir. Biraz bekletip soğumasını bekleyip oyunu açın ve öyle deneyin. Denediyseniz eğer saç kurutma makinesi de sıcakta ise büyük ihtimal kart yanmıştır.
Kart yansa oyunu hiç çalıştırmaz ama minumuma çektiğim zaman 25-30 alıyorum ve fpsyi karttan alıyor işlemciden değil eminim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı