airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 29 Ağustos 2025 #31 Audi Bağımlısı dedi: 4 bin TL çok az Ryzen 5 bile 10 bin TL ediyor. 2 tanesi 500 GB 1 tanesi 1 TB. Genişletmek için tıkla... Kullandığın işlemci 2010 da çıkan bir işlemci kral ddr3 sistemi kimse 10 bin tlye almaz.
Audi Bağımlısı dedi: 4 bin TL çok az Ryzen 5 bile 10 bin TL ediyor. 2 tanesi 500 GB 1 tanesi 1 TB. Genişletmek için tıkla... Kullandığın işlemci 2010 da çıkan bir işlemci kral ddr3 sistemi kimse 10 bin tlye almaz.
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #32 Audi Bağımlısı dedi: 4 bin TL çok az Ryzen 5 bile 10 bin TL ediyor. 2 tanesi 500 GB 1 tanesi 1 TB. Genişletmek için tıkla... 500 GB ne kadar?
Audi Bağımlısı dedi: 4 bin TL çok az Ryzen 5 bile 10 bin TL ediyor. 2 tanesi 500 GB 1 tanesi 1 TB. Genişletmek için tıkla... 500 GB ne kadar?
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 250 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #33 airenxa dedi: Kullandığın işlemci 2010 da çıkan bir işlemci kral DDR3 sistemi kimse 10 bin TL'ye almaz. Genişletmek için tıkla... Edeceği en fazla ne kadar fiyat.
airenxa dedi: Kullandığın işlemci 2010 da çıkan bir işlemci kral DDR3 sistemi kimse 10 bin TL'ye almaz. Genişletmek için tıkla... Edeceği en fazla ne kadar fiyat.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 29 Ağustos 2025 #34 Audi Bağımlısı dedi: Edeceği en fazla ne kadar fiyat. Genişletmek için tıkla... Monitörle en fazla zorlarsan baya zorlarsan 5 bin eder. SSD leride ayrı ayrı satarsın.
Audi Bağımlısı dedi: Edeceği en fazla ne kadar fiyat. Genişletmek için tıkla... Monitörle en fazla zorlarsan baya zorlarsan 5 bin eder. SSD leride ayrı ayrı satarsın.
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 250 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #35 Ömer02 dedi: 500GB ne kdar. Genişletmek için tıkla... Sana ne kadar lazım reis.
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #36 Audi Bağımlısı dedi: Sana ne kadar lazım reis. Genişletmek için tıkla... reis ben Azerbaycandayım nasıl satın alabilirim kargo kolayda satın alma zor nasıl alıcagım fiyatda sorunyok
Audi Bağımlısı dedi: Sana ne kadar lazım reis. Genişletmek için tıkla... reis ben Azerbaycandayım nasıl satın alabilirim kargo kolayda satın alma zor nasıl alıcagım fiyatda sorunyok
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 250 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #37 airenxa dedi: Monitörle en fazla zorlarsan bayağı zorlarsan 5 bin eder. SSD leride ayrı ayrı satarsın. Genişletmek için tıkla... Kasanın içindeki SSD'lerimi diyorsun.
airenxa dedi: Monitörle en fazla zorlarsan bayağı zorlarsan 5 bin eder. SSD leride ayrı ayrı satarsın. Genişletmek için tıkla... Kasanın içindeki SSD'lerimi diyorsun.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 29 Ağustos 2025 #38 Audi Bağımlısı dedi: Kasanın içindeki SSD'lerimi diyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet 1 tanesi içinde kalır 2 tanesini alırsın ayrı ayrı verirsin.
Audi Bağımlısı dedi: Kasanın içindeki SSD'lerimi diyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet 1 tanesi içinde kalır 2 tanesini alırsın ayrı ayrı verirsin.
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 250 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #39 Ömer02 dedi: Reis ben azerbaycandayım nasıl satın alabilirim kargo kolayda satın alma zor nasıl alacağım fiyatta sorunyok. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan alırsın reis Letgo Gardrops gibi uygulamalardan oraya ilan açarım. airenxa dedi: Evet 1 tanesi içinde kalır 2 tanesini alırsın ayrı ayrı verirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hard disk mi SSD mi daha fazla para eder.
Ömer02 dedi: Reis ben azerbaycandayım nasıl satın alabilirim kargo kolayda satın alma zor nasıl alacağım fiyatta sorunyok. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan alırsın reis Letgo Gardrops gibi uygulamalardan oraya ilan açarım. airenxa dedi: Evet 1 tanesi içinde kalır 2 tanesini alırsın ayrı ayrı verirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hard disk mi SSD mi daha fazla para eder.
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #40 Audi Bağımlısı dedi: Uygulamadan alırsın reis Letgo Gardrops gibi uygulamalardan oraya ilan açarım. Genişletmek için tıkla... Orayi biliyorum da kartım yok reis kullanmadıgın numara varsa hesap acayım ininal oradan alayım senden bende TR numara yok
Audi Bağımlısı dedi: Uygulamadan alırsın reis Letgo Gardrops gibi uygulamalardan oraya ilan açarım. Genişletmek için tıkla... Orayi biliyorum da kartım yok reis kullanmadıgın numara varsa hesap acayım ininal oradan alayım senden bende TR numara yok