R7 200 sistemde CS:GO FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Yusuf0

Centipat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
R7 200
İşlemci
AMD A8 5600K
Arkadaşlar selam, bilgisayarım CS:GO'da aşırı derece kasıyor, birçok ayar denedim ve birçok YouTuber'in videosunu izledim ancak işe yarayan yok. 20-40 FPS arası... Ayrıca yakın zamanda şunu fark ettim, bir arkadaşım ile sistemlerimiz neredeyse aynı olmasına rağmen onun bilgisayarı CS:GO'da gayet akıcı. Ancak benimki kasıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun içi ısı dereceleri, kullanım oranlarınız nelerdir? Ayrıca CS:GO performans olarak pek iyi bir oyun değil artık zamanında iyiydi bayağı güncellemeler ile Valve saçmaladı iyice ben bile 60-70 FPS alıyorum diğer bilgisayarımda benimkinden bir tık farklı olan bilgisayar 200-300 alıyor ayrıca konsol komutlarını vesaire denedinizmi bazı komutlar ciddi artış veriyordu pashada aynı sorun vardı bir kod girdi FPS oranı tavan yaptı.

ya her türlü kodu her şeyi denedim hiçbir işe yaramıyor, arkadaşımın bilgisayarı hemen hemen benle aynı ancak onda gayet akıcı anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…