Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Merhaba bazı girdiğim oyunlarda oyunun renki tersine dönüyor mesela kırmızı bir cisim mavi oluyor vb. Yardımcı olursanız sevinirim. AMD Radeon R7 200 series.
Merhaba bazı girdiğim oyunlarda oyunun renki tersine dönüyor mesela kırmızı bir cisim mavi oluyor vb. Yardımcı olursanız sevinirim. AMD Radeon R7 200 series.
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #2 Renk körü modu açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 5 Ağustos 2021 #3 Radeon ayarlarını sıfırlayın ve driverlarınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 299712 dedi: Renk körü modu açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı sadece oyundayken oluyor Deneyeceğim teşekkürler damndaniel dedi: Radeon ayarlarını sıfırlayın ve driverlarınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... damndaniel dedi: Radeon ayarlarını sıfırlayın ve driverlarınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba dediklerinizi denedim ve yaptım ancak sonuç aynı Son düzenleme: 5 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
299712 dedi: Renk körü modu açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı sadece oyundayken oluyor Deneyeceğim teşekkürler damndaniel dedi: Radeon ayarlarını sıfırlayın ve driverlarınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... damndaniel dedi: Radeon ayarlarını sıfırlayın ve driverlarınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba dediklerinizi denedim ve yaptım ancak sonuç aynı