01redViper Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Benim PC AMD Radeon R7 200 series 8 GB RAM 120GB SSD. Belirteceğim şu oyun oynarken anlık donma yaşıyorum eskiden yoktu son 5 6 ay önce başladı. Artık dert oldu AFK kalıp ana avrat sövülmekten. Bir bilginiz varsa veya tavsiyeniz güzel olur teşekkür.
Benim PC AMD Radeon R7 200 series 8 GB RAM 120GB SSD. Belirteceğim şu oyun oynarken anlık donma yaşıyorum eskiden yoktu son 5 6 ay önce başladı. Artık dert oldu AFK kalıp ana avrat sövülmekten. Bir bilginiz varsa veya tavsiyeniz güzel olur teşekkür.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 1 Ocak 2021 #2 İşlemci nedir? Oynadığınız oyun nedir? Bu arada ekran kartı eski en azından ikinci el GTX 1050 ya da RX 460 almalısınız. Artı 0 Eksi
İşlemci nedir? Oynadığınız oyun nedir? Bu arada ekran kartı eski en azından ikinci el GTX 1050 ya da RX 460 almalısınız.
KS KS 01redViper Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 İbrahim Gürel dedi: İşlemci nedir? Oynadığınız oyun nedir? Bu arada ekran kartı eski en azından ikinci el GTX 1050 ya da RX 460 almalısınız. Genişletmek için tıkla... intel core i5 cpu lol oynuyorum Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: İşlemci nedir? Oynadığınız oyun nedir? Bu arada ekran kartı eski en azından ikinci el GTX 1050 ya da RX 460 almalısınız. Genişletmek için tıkla... intel core i5 cpu lol oynuyorum
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 1 Ocak 2021 #4 01redViper dedi: intel core i5 cpu lol oynuyorum Genişletmek için tıkla... Dostum banım yeni kalkdı. İ5 kaçıncı nesil? Yani İ5'in yanında hangi sayı yazıyor? Dediğim gibi ekran kartı eski. Artı 0 Eksi
01redViper dedi: intel core i5 cpu lol oynuyorum Genişletmek için tıkla... Dostum banım yeni kalkdı. İ5 kaçıncı nesil? Yani İ5'in yanında hangi sayı yazıyor? Dediğim gibi ekran kartı eski.
KS KS 01redViper Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 İbrahim Gürel dedi: Dostum banım yeni kalkdı. İ5 kaçıncı nesil? Yani İ5'in yanında hangi sayı yazıyor? Dediğim gibi ekran kartı eski. Genişletmek için tıkla... 1. nesilmiş bana bir abi sayesinde pc alabildim çok bilgim yoktu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Dostum banım yeni kalkdı. İ5 kaçıncı nesil? Yani İ5'in yanında hangi sayı yazıyor? Dediğim gibi ekran kartı eski. Genişletmek için tıkla... 1. nesilmiş bana bir abi sayesinde pc alabildim çok bilgim yoktu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum