R7 240 1200 MHZ Gpu ve World Ranking 3dmark

Detaylı bilgi verir misin? Bios mod nasıl girilir? Birde fanı değiştirmezsem ne gibi kaybım olur.
Fanı değiştirmek istemiyorsan voltajsız 1075 mhz gpu 1050 mhz bellek değerlerine ulaşılabiliyor. Bios mod ve voltaj arttırımı sonrası sıcaklıklar yükseldiği için böyle birşey yapma gereği duydum. Overclock için msi afterburner ve overdriveda bios tarafından belirlenen ve driverın kontrolünde olan 950 mhz sınırı geçilmiyor. Bu yüzden Sapphire TRİX programını kullanıp belirletilen değerlere ulaşabilirsin.

Tabiki hemen değerleri bir anda 200-300 mhz artırma +100 mhz şeklinde arttır ve sonrasında stabiliteyi kontrol et. Oyun oyna bakalım. Sıcaklıklarada dikkat et.

amd gpulara bios nasıl yazılıyor bilen varmi?
asus r9 390 strix aldim daha üst değerlerde bios atmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Öncellikle GPU-Z ile bios kaydetmen gerekli. Sonrasında VBE7 Vbios Editör ile editleyip kaydet. En son olarakda ATİ-Winflash ile bios karta yazabilirsiniz.

peki video uygulamali anlatan biryer varmi önerebiliceğiniz bir site?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…