Çözüldü R7 240 19MB VRAM kullanılabilir

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ciao amore

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben yeni bir R7 240 aldım görev yöneticisinde 19MB kullanılabılır yazıyor ayrıca AMD driverinden baktığımda da %1 kullanılıyor sebebi nedir?

4 GB RAM.
Pentium'e6500.
MSI R7 240.

Dosya Ekleri

• sadas.png
    sadas.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
Herhangi bir sorun yok. Donanıma ayrılan bellek miktarı o.
Adanmış GPU belleği altındaki değer, ekran kartının içinde bellek miktarıdır.

Screenshot_2.png

Paylaşılan GPU belleği: VRAM sınıra ulaşınca sisteminin sorun yaşamaması için bellek ve diskten ayrılan bellek miktarıdır. GPU belleği ise ekran kartındaki ve paylaşılan belleğin toplamını ifade eder.

Herhangi bir sorun yok. Donanıma ayrılan bellek miktarı o.
Adanmış GPU belleği altındaki değer, ekran kartının içinde bellek miktarıdır.

Eki Görüntüle 593847

Paylaşılan GPU belleği: VRAM sınıra ulaşınca sisteminin sorun yaşamaması için bellek ve diskten ayrılan bellek miktarıdır. GPU belleği ise ekran kartındaki ve paylaşılan belleğin toplamını ifade eder.

Ama ben oyuna girdiğimde VRAM %1 kullanılıyor yani sadece 19MB kullanıyor VRAM'dan.
Sorunu çözdüm Win 10'dan Win 7'ye geçiş yaparak.

Ama ben oyuna girdiğimde VRAM %1 kullanılıyor yani sadece 19MB kullanıyor VRAM'dan.
Sorunu çözdüm Win 10'dan Win 7'ye geçiş yaparak.
bendede 19.4 donanıma ayrılmış bellek diyor gta 5 ve lolde az gpu harcıyor bundan dolayı mı acaba? windows 7 ye geçsem düzelir mi yani.Ve birde win7 iso dosyasını nereden bulabilirim yardım edersen çok mutlu olurum kaç aydır sorunu çözemedim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı