R7 240-250 Güç Kaynağı Önerisi

@Mert Efe Bilip bilmeden konuşmasanız şu forumda, iyi olacak. 400W psu yeterli olacaktır da prizle ne alakası var. 400W psu %100 verimlilikle mi çalışacak ? Önerdiğim PSU 26A veriyor 12v kanalından. 26x12=312W Total verir. İyi forumlar.

İşlemcinizin modeli de eski olduğundan, max tdp'si düşük. Bu PSU rahat işinizi görecektir:

ZM400-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

12v girişi 25A veriyor. İşinizi rahat görecektir, iyi forumlar.

Aldığınız PSU'yu tam sınırda alırsanız, 2-3 sene sonra sisteme zarar verebilir. Bunun sebebi, PSUların yaklaşık 1 senede %10 verimlilik kaybediyor olması, iyi forumlar.
1 Senede %10 verimlilik kaybediyorsa O mantıkla benim Pc nin göçmesi lazım değil mi yav 8 sene oldu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Verimlilik diye bir şey var tabi sen bilmediğin için ne diyeceğini şaşırıyorsun bilip bilmeden konuşuyorum öyle mi :) Senin yazdığın şeylerden mantıklı konuştuğumu söyleyebilirim.

Psu'yu ilk aldığın gibi kullanabiliyorsan, ne mutlu. Zoru başarıyorsun anlaşılan, yaşımız kadar da sistem toplamışsın. Bu konuyu da göçerttin, uzatmanın manası yok. İyi forumlar.

Sen çok karşımda duruyorsun lafı bi yerinden anlıyorsun.. Güç kaynakları yapısı itibariyle bir yere kadar verimliliği kaybeder sonra bozulur. Bir daha senin gönderilerine cevap yazmayı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı