R7 240-250 Güç Kaynağı Önerisi

İşlemcinizin modeli de eski olduğundan, max tdp'si düşük. Bu PSU rahat işinizi görecektir:

ZM400-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

12v girişi 25A veriyor. İşinizi rahat görecektir, iyi forumlar.

Aldığınız PSU'yu tam sınırda alırsanız, 2-3 sene sonra sisteme zarar verebilir. Bunun sebebi, PSUların yaklaşık 1 senede %10 verimlilik kaybediyor olması, iyi forumlar.

1-Siteyi hayatımda ilk defa görüyorum.
2-Daha markasını da hiç görmemiştim, ayrıca 12v'dan kaç verdiği belli değil.
3-Ürüne âit herhangi bir bilgiyi, hiçbir yerden bulamadım. Araştırmalar boşa çıktı.

Bende Mert Efe'nin yolladıgı ürünü arıyordumda herhangi bişey bulamadım verdiğiniz 400 W fazlasıyla işimi görücektir galiba

Tamam güvenmiyorsan almassın olur biter. Ben önerimi yaptım o markayı kullanan tanıdıklarım var. İnternette bende bilgi bulamadım. 400 W İşini görecek fakat prizden sistemin çektiğinden fazla güç çekecek 20 Lira daha fazla ver Cooler master al @Silinen üye

Ha birde marka AOPEN'e bağlı. Cooler master almanız yönündedir tavsiyem yinede sizin tercihiniz.

Ha birde marka AOPEN'e bağlı. Cooler master almanız yönündedir tavsiyem yinede sizin tercihiniz.
Sonuç Olarak Ne kadar PSU ya 100 TL vermek istemesemde gine VS 450 ye kayıyoruz galiba Bu 2 sini düşüneceğim eğer hala bi indirim felan oluyorsa hafta son u coolmasteri alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
VS450'yi boşver sen Zalman al. VS450'lik bir işin yok boşver. Ha ilerde GTX 750 Ti falan alırım dersen VS450 Al. VS450 ile GTX 760 kullananlar varmış ama pek güvenemedim.

VS450'yi boşver sen Zalman al. VS450'lik bir işin yok boşver. Ha ilerde GTX 750 Ti falan alırım dersen VS450 Al. VS450 ile GTX 760 kullananlar varmış ama pek güvenemedim.
Eğer Konuyu Tam olarak okuduysanız Cs go lol tarzı oyunlar oynanıcagını belirtmiştim yani öyle bi düşüncem yok. Ben gine zalmana kaldım galiba. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…