R7 240-250 Güç Kaynağı Önerisi

@Mert Efe Bilip bilmeden konuşmasanız şu forumda, iyi olacak. 400W psu yeterli olacaktır da prizle ne alakası var. 400W psu %100 verimlilikle mi çalışacak ? Önerdiğim PSU 26A veriyor 12v kanalından. 26x12=312W Total verir. İyi forumlar.

1 Senede %10 verimlilik kaybediyorsa O mantıkla benim Pc nin göçmesi lazım değil mi yav 8 sene oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Verimlilik diye bir şey var tabi sen bilmediğin için ne diyeceğini şaşırıyorsun bilip bilmeden konuşuyorum öyle mi Senin yazdığın şeylerden mantıklı konuştuğumu söyleyebilirim.

Hiç bir zaman okadar verimlilik kaybetmez lütfen sallama bir yerden sonra durur.

Kapasitörler fazla dolunca ve yaşlanıncada bozulur.

Psu'yu ilk aldığın gibi kullanabiliyorsan, ne mutlu. Zoru başarıyorsun anlaşılan, yaşımız kadar da sistem toplamışsın. Bu konuyu da göçerttin, uzatmanın manası yok. İyi forumlar.

Sen çok karşımda duruyorsun lafı bi yerinden anlıyorsun.. Güç kaynakları yapısı itibariyle bir yere kadar verimliliği kaybeder sonra bozulur. Bir daha senin gönderilerine cevap yazmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…