R7 240 350 W PSU Yeterliliği

Anakartın modeli biostar ı945c m7b CPU-Z'de bu yazıyor işlemcimi hızlandırırsam hızı artar değil mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Regedite girdim ben abı yok bende bnm pc xp oldugu ıcın mı ve bu arada ben bu gösterdigin işlemciyi alsam sorun kalmıcakmı bunu ögrensem ? Sorun kalmıyacaksa alıyım ben bunu.

Sadece bunu alsanız düzelmeyecektir. Hani ekran kartının yanında bunu da önerdim. İşlemciniz yetersiz kalırsa diye.

Bu videoda anlatılıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi bak bende bu videoyu izledim ama onda bios yazıyor bende yazmıyor sorun bu xp diyemi acaba ? Ve o gösterdigin işlemci 25 tl gözüküyor benımkınden dahamı ıyıdır bılmıyorum ama stoku bıtmıs galıba ? Birde böyle 50 60 tl lik işlemci önerirsen onuda alabilirim bütcem yeterli olur sanırım

Abi resimlerini aldım ayarlamaya calısıyorum PDF'ye hepsini atıcam ordan bak hallediver lütfen.

PSU'nun her tarafından çekilmiş fotoğrafları atarsan bakabiliriz kaç watt verdiğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…