Önemli değil. Zaten burası böyle şeyler için var. Anakartınında modelini alabilir miyim? İşlemcin biraz yetersiz gibi geldi. 20-30 liraya işlemci upgrade ile çok iyi olur.
Anakart modeli öğrenmek için : Çalıştır > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > HARDWARE > DESCRIPTION > System > BIOS
Regedite girdim ben abı yok bende bnm pc xp oldugu ıcın mı ve bu arada ben bu gösterdigin işlemciyi alsam sorun kalmıcakmı bunu ögrensem ? Sorun kalmıyacaksa alıyım ben bunu.
Abi bak bende bu videoyu izledim ama onda bios yazıyor bende yazmıyor sorun bu xp diyemi acaba ? Ve o gösterdigin işlemci 25 tl gözüküyor benımkınden dahamı ıyıdır bılmıyorum ama stoku bıtmıs galıba ? Birde böyle 50 60 tl lik işlemci önerirsen onuda alabilirim bütcem yeterli olur sanırım
abi bak bende bu videoyu izledim ama onda bios yazıyor bende yazmıyor sorun bu xp diyemi acaba ? ve o gösterdigin işlemci 25 tl gözüküyor benımkınden dahamı ıyıdır bılmıyorum ama stoku bıtmıs galıba ? birde böyle 50 60 tl lik işlemci önerirsen onuda alabilirim bütcem yeterli olur sanırım