Satılık R7 240 4GB DDR3 Ekran Kartı

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam dostlar. Yaklaşık 2 hafta önce GTX 1050Ti aldım ve R7 240 elimde kaldı. 4GB Asus modeli. Kart 10 ay kullanıldı. Piyasada ki dolar kurunuda bakarsak 150 TL makul bir fiyat diye düşünmüştüm.

Not: Sistemi hazır olarak satın aldığım için sistem birleşik gelmişti. Ve bileşenlerin kutuları yoktu. Dolayısıyla ekran kartınında yoktu. Bir arkadaşımdan R7 240 kutusu temin ettim. İçinde olması gereken her şey mevcut. Speed Setup gibi malzemeler.

Son düzenleme:
Dostum aynısından eski masaüstü sistemimde mevcut. Satarsan fiyat konusunda benimle iletişime geçersen sevinirim. Ben de yakın bir zamanda satmak istiyorum da,fiyat bilgim olmuş olur. Hayırlı satışlar (Bu arada kartın performansı gayet iyi. Beklediğimden çok çok daha iyiymiş,kullanırken onu fark etmiştim. Alacak arkadaşlara duyurulur )

Güzel performansı var fiyatına göre. 300TL'ye ekran kartını bırakabilirim.

R7 240 4 GB kullanabilecek güçte mi? Hayırlı satışlar.

350 TL mi? 2GB olan ve 300 TL'ye alınabilen GTX 750 Ti, bu ekran kartının 3 katı FPS alır. R7 240 4GB VRAM'i kullanabilecek kapasitede değil alan arkadaşın bilgisi olsun. 2GB bile fazla diyebilirim.

Fiyat güncellendi.
Arkadaşlar 150tl yapabilirim artık. Satılmayacak gibi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…