efe Xp Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profosyonel Öğrenci 3 Nisan 2021 #11 astonishedflyer dedi: Aksini iddia etmiyorum zaten okuduğunu anlasana sen önce Genişletmek için tıkla... Hocam üstünüze alınmayın ama bazen düşünüyorum "Ekran kartı seçerken belirleyici etmenler ne bellek miktarı ne de bit değeridir."
astonishedflyer dedi: Aksini iddia etmiyorum zaten okuduğunu anlasana sen önce Genişletmek için tıkla... Hocam üstünüze alınmayın ama bazen düşünüyorum "Ekran kartı seçerken belirleyici etmenler ne bellek miktarı ne de bit değeridir."
efe Xp Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profosyonel Öğrenci 3 Nisan 2021 #12 Ekran kartı seçerken belirleyici etmenler ne bellek miktarı ne de Bit değeridir. Bunu yazan sizsiniz, değil mi ve bu cümlede ne yazıyor açıklar mısınız?
Ekran kartı seçerken belirleyici etmenler ne bellek miktarı ne de Bit değeridir. Bunu yazan sizsiniz, değil mi ve bu cümlede ne yazıyor açıklar mısınız?