R7 240 alınır mı?

fiyatına göre iyi ama ben önermem işlemcinizde düşük en azında biraz daha para biriktirip i7 3770 alıp öyle o kartı almanız daha iyi olur

Pek yok ki hem de 280W için bunlar fazla değil mi?
Erkan kartı modelinin yanına specs kelimesini yazıp aratırsanız, Techpowerup adlı sitede kartın tüm özellikleri görünüyor. Board Design kategorisinde çektiği güç ve ihtiyacı olan PSU yazıyor. Güç bağlantıları da yazıyor.

Fiyatına göre iyi ama ben önermem işlemcinizde düşük en azında biraz daha para biriktirip i7 3770 alıp öyle o kartı almanız daha iyi olur.

Maalesef almam mümkün değil.

Evet, düşük ayar ve düşük çözünürlüklerde oynayabilirsiniz.

Hocam 1024x768 ayarlarda oynayabilirim değil mi? Şimdi 800x600'de oynuyordum. Bununla 1024x768 ayarlarda 60-70 FPS'lerde oynamam mümkün müdür?

Maalesef almam mümkün değil.

Hocam 1024x768 ayarlarda oynayabilirim değil mi? Şimdi 800x600'de oynuyordum. Bununla 1024x768 ayarlarda 60-70 FPS'lerde oynamam mümkün müdür?

Hocam i5-650 R7240 Turbox sistemle 1366x768 çözünürlükte yüksek ayarlarda çatır çatır oynuyordum oyunu. GTA 5 falan idare ediyordu Ark Survival gibi oyunlarda da mecbur Low ayarlarda oynuyordum. CS Valorant, LoL gibi oyunlar için yeterli olsa da günümüzdeki çoğu oyuna yetmiyecektir. Hikayeli oyun olarak metronun ilk iki oyununu oynatır o kadar.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sayar-masaustu-zotac-gt-1030-1111841965/detay bence bunu almanız çok daha iyi olacaktır. 280W PSU yeterli bu kart için.

Üstüne biraz daha koyup bunu almanız çok daha mantıklı olacaktır hocam. Hikayeli oyunları da günümüz oyunlarını da belli bir seviyeye kadar oynatabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten de bayağı fark varmış. Zaten CS:GO LoL oynayacağım. Bakayım yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…