R7 240 Alınır mı?

44federal43

Hectopat
Daha fazla  
Beyler ben PUBG oynamak istiyorum. Fakat bilgisayarım sıkıntılı, ekran kartı falan al dediler. Ben de bi' sorayım dedim. Bilgisayarımın özellikleri şunlar;
  • İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i3-2100 CPU @ 3.10ghz (4 cpus) 3.1 GHz
  • Bellek: 4096 mb RAM
  • Disk belleği dosyası: 2029 mb kullanıldı, 3451 mb kullanılabilir
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450
  • Ekran yaklaşık toplam bellek: 2294 mb
  • Geçerli görüntü modu: 1280x1024 (32 bit) (60 Hz)
Bilgisayarcıya gittim ve bana bunu önerdi. Sizin de önerilerinizi almak istedim ben de. Şimdiden teşekkürler...
Asus Amd Radeon R7 240 2GB 128Bit DDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız ekran kartı PUBG için yetmez. Ayrıca belleğiniz de o oyunu oynamak için düşük. En az 8 GB olması gerek.

OktayF 8 GB onermiş fakat onla bir alakası yok, GTX 1060 6 GB ultrada açar yani 8 GB diye alma. Bende R7 240 4 GB var Asus fakat PUBG oynanmıyor, yani çop bir ekran kartı, almanı tavsiye etmem. Ama her oyunu açar very lowda.

OktayF 8 GB onermiş fakat onla bir alakası yok, GTX 1060 6 GB ultrada açar yani 8 GB diye alma. Bende R7 240 4 GB var Asus fakat PUBG oynanmıyor, yani çop bir ekran kartı, almanı tavsiye etmem. Ama her oyunu açar very lowda.

Ekran kartı belleği değil, sistem belleğini 8 GB önerdim. 4 GB RAM'i var. Akıcı oynayamaz.

Ekran kartı belleği değil, sistem belleğini 8 GB önerdim. 4 GB RAM'i var. Akıcı oynayamaz.
Peki o RAM'den ne kadar lazım ve fiyatları ne kadar nereden alabilirim?
Ekran kartı olarak GT 1030'u önerir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…