R7 240 CS:GO ve LoL için yeterli olur mu?

Unknown2600

Hectopat
Daha fazla  
Sistem topladım fakat ekran kartına bütçe ayiramadim, 720p monitörum var VGA girişli sadece LoL ve CS:GO oynuyorum. Bu kart CS:GO ve LoL için yeterli mi? Yaklaşık kaç FPS alırım? İşlemcim i5 7500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kartla şuanda cs go ve lol gibi oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Ancak işlemcinize göre yorum yapacağım öyle bir sisteme öyle bir ekran kartı kesinlikle olmaz ( şahsi düşüncem). Bana sorarsanız onboard kartla idare edip, para biriktirip güzel bir ekran kartı almanızdır.

Çok doğru.

Sistem gerçekten çok dengesiz olur. Eğer hayata geçirmediysen düşünce ise hemen vazgeç. Yok eğer aldıysan arkadaşın dediği gibi onboard kullanıp para biriktir. 1060 al sisteme. Bu arada CS:GO 60 fps alırsın. Google yaz "I5 7500 onboard graphics performance"

G4560 - R7 240 sistemim ve 720p bir mönitörüm var. CS : GO herşey yüksek ayarda 100 FPS alıyorum ama maplere göre değişiyor inferno ve nuke gibi maplerde bu 60 FPS kadar düşüyor ara ara ama 720p olduğu için çokta fark ettimiyor açıkcası LoL'de durum aynı. Güncel oyunlara gelirsek çoğu güncel oynu yüksek - orta - düşük ayarlarda(oyundan oyuna değişir) 30 FPS oynatabiliyor. 30 FPS akıcı oyun için eşik olduğu için bana yetiyor açıkcası.

Ama siz almayın o işlemciyle olmaz. O işlemci 1050 ya da 1060 falan daha iyi olur. En kötü 1030 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…