K Kovalski Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #1 - Son düzenleme: 10 Mayıs 2016
E ertugrulduzce Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #2 Hayırlı satışlar. Herhangibir site üzerinden satış yapabilirseniz talibim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı satışlar. Herhangibir site üzerinden satış yapabilirseniz talibim. Sent from my iPhone using Tapatalk
K Kovalski Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #3 Açıkcası tasarimci çok arkadaşım var ve paypala porçlandıkları bile oldu, intarnetten satış yapmak benim için biraz zor.
Açıkcası tasarimci çok arkadaşım var ve paypala porçlandıkları bile oldu, intarnetten satış yapmak benim için biraz zor.
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #4 Gelip elden alabilirim. Ulaşabileceğim bir telefon numarası verir misiniz?
E ertugrulduzce Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #5 ertug81@gmail.com mail atarsanız ben sizi arayabilrim. Sent from my iPhone using Tapatalk
K Kovalski Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #6 - Son düzenleme: 10 Mayıs 2016
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #7 Kovalski dedi: 05387909120 Yanlız direk veremicem şuan elimde bir miktar para var eğer staj'dan maaşımı alabilirsem yeni ekran karti alicam, yani dahaca çıkarmadim. Ayrıca şuan stajdayim 4 gibi ararsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Tamam saat 4 gibi size mesaj atarım. Elinizden çıkardığınız zaman bana mesaj atarsınız. Kesin alıcıyım.
Kovalski dedi: 05387909120 Yanlız direk veremicem şuan elimde bir miktar para var eğer staj'dan maaşımı alabilirsem yeni ekran karti alicam, yani dahaca çıkarmadim. Ayrıca şuan stajdayim 4 gibi ararsan sevinirim Genişletmek için tıkla... Tamam saat 4 gibi size mesaj atarım. Elinizden çıkardığınız zaman bana mesaj atarsınız. Kesin alıcıyım.
K Kovalski Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #8 Pusgurt dedi: Tamam saat 4 gibi size mesaj atarım. Elinizden çıkardığınız zaman bana mesaj atarsınız. Kesin alıcıyım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Pusgurt dedi: Tamam saat 4 gibi size mesaj atarım. Elinizden çıkardığınız zaman bana mesaj atarsınız. Kesin alıcıyım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.