R7 240 ekran kartına R7 250 güncellemesi yapılır mı?

Ramazan5215

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım Valorant oynarken sürekli reset atıyor, kırmızı ekran veriyor, mavi ekran veriyordu yani illaki bir şey oluyordu. Ben de Valorant'a bilet gönderdim, onlar da bana R7 250 güncellemesi yapmamı istiyorlar. Ekran kartım R7 240. Bir sorun olur mu? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Valorant oynarken sürekli reset atıyor, kırmızı ekran veriyor, mavi ekran veriyordu yani illaki bir şey oluyordu. Ben de Valorant'a bilet gönderdim, onlar da bana R7 250 güncellemesi yapmamı istiyorlar. Ekran kartım R7 240. bir sorun olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hayır tabii ki de yapmamalısınız. Sizin ekran kartınız driverı dışın da driver kurman sakıncalı ve tehlikelidir.

Peki neden böyle bir şey istiyorlar, bilginiz var mı? Pek bilgim yokta bana R7 240 son güncelini gösterir misiniz? Size zahmet.

@Jotariel hocamın attığı linkte ki driverı kurun. Riot'un ne yaptığı belirsiz. Ekran kartım 920MX teknik sorunlar yaşıyordum ve gidip bana 720M driverını kur demişlerdi şaka gibi.

@Jotariel hocamın attığı linkte ki driverı kurun. Riot'un ne yaptığı belirsiz. Ekran kartım 920MX teknik sorunlar yaşıyordum ve gidip bana 720M driverını kur demişlerdi şaka gibi.

Tamam çok teşekkür ederim. Bende anlamadım zaten ne yapmaya çalıştıklarını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı