R Resius Hectopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, benim Pegatron h61 anakartım var ve ben R7 240 ekran kartını üstüne 400Ww güç kaynağı aldım, fakat bu bileşenler çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar, benim Pegatron h61 anakartım var ve ben R7 240 ekran kartını üstüne 400Ww güç kaynağı aldım, fakat bu bileşenler çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor nasıl düzeltebilirim?
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 24 Haziran 2017 #2 RAM'leri tak çıkart yap ardından buraya yaz lütfen
R Resius Hectopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #3 InJustice dedi: RAM'leri tak çıkart yap ardından buraya yaz lütfen Genişletmek için tıkla... Kaç kere yaptım ama oluyor ekran kartını sildim üfledim ramları sildim üfledim slotları olmuyor
InJustice dedi: RAM'leri tak çıkart yap ardından buraya yaz lütfen Genişletmek için tıkla... Kaç kere yaptım ama oluyor ekran kartını sildim üfledim ramları sildim üfledim slotları olmuyor