Faith34 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #1 Ekran kartı fanım çok fazla ses çıkartıyordu ben de söktüm. AMD R7 240 kullanıyorum, fanı çok küçük acaba ekran kartıyla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım? Kasanın soğutması da iyi aslında 4 adet fan var. Yine de bir sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2018
Ekran kartı fanım çok fazla ses çıkartıyordu ben de söktüm. AMD R7 240 kullanıyorum, fanı çok küçük acaba ekran kartıyla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım? Kasanın soğutması da iyi aslında 4 adet fan var. Yine de bir sormak istedim.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #2 MSI Afterburner ile oyun sırasında ekran kartının ısı değerlerine bakın eğer çok yüksekse tekrar takarsınız.
MSI Afterburner ile oyun sırasında ekran kartının ısı değerlerine bakın eğer çok yüksekse tekrar takarsınız.
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 15 Ağustos 2018 #3 Evet çok ısınır. Kasanın hava akışı ne kadar iyi olsa da direk ekran kartını soğutmadığı için yük altında 100 dereceyi görür.
Evet çok ısınır. Kasanın hava akışı ne kadar iyi olsa da direk ekran kartını soğutmadığı için yük altında 100 dereceyi görür.
Faith34 Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #4 Scpweppes dedi: Evet çok ısınır. Kasanın hava akışı ne kadar iyi olsa da direk ekran kartını soğutmadığı için yük altında 100 dereceyi görür. Genişletmek için tıkla... Fan için ne yapabilirim acaba neyden kaynaklanıyordur ses ?
Scpweppes dedi: Evet çok ısınır. Kasanın hava akışı ne kadar iyi olsa da direk ekran kartını soğutmadığı için yük altında 100 dereceyi görür. Genişletmek için tıkla... Fan için ne yapabilirim acaba neyden kaynaklanıyordur ses ?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 15 Ağustos 2018 #5 Kompresör ile hava tut, temizle.