R7 240 FreeSync desteklemiyor ama monitör destekliyor

Deff

Femtopat
Selam, benim kullanmış olduğum R7 240 sanırım FreeSync desteklemiyor ama kullanmış olduğum Dragos pallnero 165Hz monitör FreeSync destekliyor. Ayarlarında açık ama AMD Radeon Software da desteklenmiyor diyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım günlük kullanımda ve oyunlarda?

Selam, benim kullanmış olduğum R7 240 sanırım FreeSync desteklemiyor ama kullanmış olduğum Dragos pallnero 165Hz monitör FreeSync destekliyor. Ayarlarında açık ama AMD Radeon Software da desteklenmiyor diyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım günlük kullanımda ve oyunlarda?

Yaşamazsın bir problem. Fakat Ekran kartında bulunmuyor ise bu teknolojiyi kullanamazsın. Sonuçta ekran kartında yok. Görüntüyü veren aygıtta, Monitörde olsa ne olur?

Ekran kartında yoksa kullanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı