R7 240 FurMark test sonucu normal mi?

Ben 60 diye bir şey beklemiyorum zaten bunu nereden düşündün ki alsın bir şey demedik bu karttan sende de mi var?

Yakın bir zamanda ekran kartım yandı ve şu an pek fazla para çıkartamıyorum 1 sene kadar idare etse yeter sanırım.

O zaman ideal.

Ben 60 diye bir şey beklemiyorum zaten bunu nereden düşündün ki alsın bir şey demedik bu karttan sende de mi var?
Ne alaka Forumda o kadar çok herkes kendi kullandığı ürünü öneriyor ki artık zihnine işlemiş milletin. Hiç memnun olmadığım bir durum. Hayır bende yok.

400 tl bütçeye idarelik açıdan iyi bir kart alınır, güzel bi kart alana kadar düşük ayarlarda idare edecektir,

400 tl bütçeye idarelik açıdan iyi bir kart alınır, güzel bi kart alana kadar düşük ayarlarda idare edecektir,
R7 240 kullanıyorum şu an GTA 5 Online gibi oyunlarda 30 40 arası alıyorum sorun yok Valorant da 50 90 arası gidip geliyor bunları istersen olabilir.
Aslında asıl amacım performans açısından iyi bir sonuç almak değil de görüntü alabilmek.

bütçe 400 tl ise doğru demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…