R7 240 GTA V performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 7
Herkese merhaba, ilk olarak sistemlerini söyleyeyim;
Ekran kartı: Radeon R7 240 2 GB.
İşlemci: AMD athon X2 270 2 cpus (3.4GHz)
Şimdiden söylemek istediğim bir şey var, başka bir konu açmıştım açtığım konuda oyunda nasıl bir FPS alabileceğimi sormuştum, sorunca 20FPS geçmez dendi (düşük ayarlar) ben şu anda o oyunu medium ayarlar min. 60, Max. 120 FPS oynuyorum. Demek istediğim lütfen bildiğimizi yazalım. Soruya geçiyorum, GTA V, 720P en düşük ayarlar kaç FPS alırım?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz uydurma gibi geldi. High ayara falan çekmiş bir de adam. Biz boşa sistem topluyoruz o zaman.

30-40 arası alabilirsiniz.

Peki, hani bazı oyunlarda 30 FPS aldığın halde yine akıcı oynar ya, GTA V'te böyle mi, fazla sıkıntı yaşamadan akıcı oynar mıyım?
Biraz uydurma gibi geldi. High ayara falan çekmiş bir de adam. Biz boşa sistem topluyoruz o zaman.
O videoyu ben de izledim biraz oynanmış gibi geldi bana da ama, bilmiyorum, video da ortada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı