R7 240 i5 650 Sistem yükseltme önerisi

isa polat

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 6 yıl önce aldığım masaüstü bilgisayarım isteklerime karşılık veremez oldu. Bu işlerden çok anlamıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • i5 650 @3.20GHz işlemcim.
  • AMD Radeon R7 240 ekran kartım.
  • 8 GB RAM.
  • Zillion h55/p55 anakartım var.
Şu an boşta 1 adet 8 GB RAM'im var onu takacagım yani 12 GB RAM'im olacak. PSU görselini ekleyecegım ne anlama geldıgını cok anlamıyorum. Bu sisteme çok yüksek olmayacak sekılde rahatça CS:GO oynayabılecegım bir ekran kartı ve işlemci ya da ne gerekiyorsa önermenizi isteyeceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim yarrdımlarınızı bekliyorum.

WhatsApp Image 2022-05-13 at 13.17.09.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 6 yıl önce aldığım masaüstü bilgisayarım isteklerime karşılık veremez oldu. Bu işlerden çok anlamıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • i5 650 @3.20GHz işlemcim.
  • AMD Radeon R7 240 ekran kartım.
  • 8 GB RAM.
  • Zillion h55/p55 anakartım var.
Şu an boşta 1 adet 8 GB RAM'im var onu takacagım yani 12 GB RAM'im olacak. PSU görselini ekleyecegım ne anlama geldıgını cok anlamıyorum. Bu sisteme çok yüksek olmayacak sekılde rahatça CS:GO oynayabılecegım bir ekran kartı ve işlemci ya da ne gerekiyorsa önermenizi isteyeceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim yarrdımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 1386489

Selam dostum. CS:GO üzerine bir sistem istiyorsan anakartınla uyumlu bir işlemci alman yeterli olacaktır. Ekran kartın CS:GO için yeterli, zaten neredeyse sadece işlemci isteyen bir oyun. Düzgün bir işlemci yükseltmesi yaparsan Valorant'ı da bir noktaya kadar oynayabilirsin. Bence işlemci değiştirmen zorunlu, anakartta değiştirilebilir. Uyumluluk kısmını unutma, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur zaten.

Xeon serisi işlemci ve SSD öneririm. Ekran kartı değişimi masraflı olur ve CS:GO için yeterli sayılabilir bir ekran kartı.
Cs go'da verimli oynatmıyor hocam. LGA1556 pin hangi işlemci almalıyım. Ssd ne almalıyım. Mesele çok geç açılıyor pc ve çok gürültülü çalışıyor. Tüm önerilere açığım

Yeni makineden kasıt yeni kasa almak.
Elinizdekini satıp üstüne katıp yeni kasa alınabilir. Elbette imkan varsa.
Ne önerirsiniz mesela. Oğlum büyüyor zaten 2 kasa evde çok sorun olmaz . Belirttiğim gibi beklentim belli. Çok anlamadığım için öneri istiyorum
Bütçeniz nedir?
7-8k harcarım. Yıllardır kullanıyorum ve artık çok can sıkıyor. Mesela 2 gündür tam oyunun ortasında donuyor kilitleniyor her şey ve hoparlörden cızırtı geliyor. Fişi çekene kadar kapanmıyor ve şuan ekran hiç gelmiyor. Dün de oldu ramleri çıkarıp taktım düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı