Cümleten iyi akşamlar, uzun bir maddiyatsızlığın sonunda ilk kez mutlu bir haber aldım ve kafamda sorular oluştu. Yakın arkadaşım PC'den konsola geçeceği için, ekran kartını bana verebileceğini söyledi ve cidden çok mutlu oldum. Compaq 8300 Elite kullanıcısıyım fakat PSU hakkında pek bir bilgim yok ve fiyatı diğer 240W'lara göre çok yüksek tutulduğu için sormak istedim.
Tam sistem şu şekilde:
i7 3770
2x4 Hyundai 1x8 Kingston RAM
256 GB Micron 6 G/s SSD
Hewlett-Packard anakart
Dipnot: Aldığım sahibi zamanında R7 240 takıp kullandığını söyledi fakat kendisine ne kadar güvenebileceğim düşünülür. Sizlere sormanın daha doğru olduğunu düşündüm.
Ekran kartı, işlemci ve anakart gibi parçalar için güç 12V çıkışından sağlanır. Burda gördüğümüzde ise 12V çıkışından 14A verebiliyor yani 168W. Bu sistem için yetersiz kalacağını düşünüyorum.