R7 240 için işlemci önerisi

Fazla o sıcaklık, soğutucuyu düzgün taktığına emin misin? Birde macun sürülmüştür herhalde ?

Hayır, normal değil. 3.20 GHZ hızlarında bile o sıcaklığa çıkmıyordu. İşlemci macunu bezelye büyüklüğünde sürüp, iyice yay. Soğutucu bacaklarını kontrol et ve kasanın hava akışını düzenlemelisin. Eğer bulunduğun oda aşırı derecede sıcak ise yüksek derecelere çıkması normaldir.

Sicaklıgı hallettim ama bu seferde 15 fps ustune cıkmıyor bugun yuksek ayarlarda 50fps gordum cs de pcyi kapatıp actım dusuktede oynasam fps hep 10 da kalıyor sorun ne anlamadım darbogazda yok driverler guncel yeni format attım

Aslında Q8400 işlemcide alabilirdin. Ama Q6600 de iyi günlerde kullan. FPS düşük olma sebebi FXAA olabilir ya da komut paneline fps_max 0 yaparsan kasma geçebilir.

Aslında Q8400 işlemcide alabilirdin. Ama Q6600 de iyi günlerde kullan. FPS düşük olma sebebi FXAA olabilir ya da komut paneline fps_max 0 yaparsan kasma geçebilir.
Anlamadınız demek istedigimi oyunu sıkıntısız oynuyordum bilgisayarı yeniden baslattıktan sonra böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…