R7 240 için Overdrive bulunan sürücü nedir?

Şimdi dediğiniz şekilde deniyorum hocam lakin bilginiz olsun program ekle kaldır da amd catalyst ınstall manager var. O verdiğiniz linkten kurulum yaptıktan sonra gelmişti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Hocam resimde de görüldüğü gibi AMD gaming evolved uygulaması pakete dehildir yazıyor değiştirmeden devam edeyim mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    26,6 KB · Görüntüleme: 31
Bi yeniden başlatıp geliyorum hocam.
Hocam yeniden başlatıp geldim amd catalyst sorunsuz bir şekilde kuruldu ve çalıştı lakin aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım radeon r7 240 değil de radeon hd 7700 series olarak görünüyor.
Ayrıca görev yöneticisinde çalışan uygulamalar arasında .NET runtime optimization services uygulamasının çalıştığını gördüm. Daha önce böyle bir uygulama görünmüyordu görev yöneticisinde.
Oyun testlerini birazdan yapıp bilgilendiricem.
Hocam sorunsuz bir şekilde çalışıyor oyunlarda herhangi bir problem yok elinize sağlık çok teşekkür ederim.
Sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_11.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_12.png
    272,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_13.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_14.png
    41,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
1.si Adrenalin sürücüsü de sorun yok ve en hızlısı diyebilirim. Eski bilgisayarımda da son beta sürümü geldi kurmuştum sorunsuz çalışıyordu. Ek Radeon ayarları yok. AMD Gaming Evoled kalktı desteği yok mazide kaldı. DDU temiz kaldırıp neti kapatıp kurunca mavi ekran almamanız gerekli ben eski PC kurmuştum sorunsuzdu ve mavi ekran hataları almadım sizde almanız tuhaf.

Son düzenleme:
Dediğim gibi denemediğim pek birşey kalmadığı için son çare olarak geldim buraya konu açtım.
Adrenalin sürümünden performans konusunda memnunum zaten lakin world of tanks oyununda sıkıntı çıkarıyordu işte. Daha ilk maçımın yarısında atikmpag.sys mavi ekran hatası alıyordum.
DDU ile temizleyip öyle kurdum yine de değişen birşey olmadı.
Sorun çözüldü yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…