Turbox AMD Radeon R7 240 Battle Base N 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Normalde 300TL bile zor edecek olan bu kartın 2.000TL olanlarını bile gördüm. 375 TL'ye bir tane buldum ama o da dükenmiş. Bence yeni PC için sabredin değmez.
Çok istiyorsanız 640TL'ye bu var. 1 kişi yorum yapmış. Dolandırıcı olabilir.
Turbox AMD Radeon R7 240 Battle Base N 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Normalde 300TL bile zor edecek olan bu kartın 2.000TL olanlarını bile gördüm. 375 TL'ye bir tane buldum ama o da dükenmiş. Bence yeni PC için sabrettin değmez.
Bu da var. O karttan biraz düşük performanslı bir model. Bu dediğiniz oyunlarda sürekli 60FPS ve üstü istiyorsanız almayın.
Zaten o işlemci ile de olmaz.
Asus NVIDIA GeForce GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Darboğaz olabilir ama R7 240 kesinlikle ve kesinlikle o fiyatı haketmez.