NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Ağustos 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu videoyu izliyordum ve adam R7 240 ile FSR açtı. Bu mümkün mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu videoyu izliyordum ve adam R7 240 ile FSR açtı. Bu mümkün mü?
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 NorinRadd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu videoyu izliyordum ve adam R7 240 ile FSR açtı. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oyun destekliyorsa mümkün ekran kartı destekliyor oyun desteklemiyorsa bile Nexus Mod ile RDR 2 gibi bazı oyunlarda FSR açılabiliyor.
NorinRadd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bu videoyu izliyordum ve adam R7 240 ile FSR açtı. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oyun destekliyorsa mümkün ekran kartı destekliyor oyun desteklemiyorsa bile Nexus Mod ile RDR 2 gibi bazı oyunlarda FSR açılabiliyor.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Ağustos 2022 #3 Arsssl dedi: Oyun destekliyorsa mümkün ekran kartı destekliyor oyun desteklemiyorsa bile nexus mod ile RDR 2 gibi bazı oyunlarda FSR açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... R7 240'da FSR var mı yani?
Arsssl dedi: Oyun destekliyorsa mümkün ekran kartı destekliyor oyun desteklemiyorsa bile nexus mod ile RDR 2 gibi bazı oyunlarda FSR açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... R7 240'da FSR var mı yani?
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.730 Makaleler 1 Çözümler 41 15 Ağustos 2022 #4 @NorinRadd yok diye biliyorum. R7 240 FSR destekler mi? Umarım destekler. www.technopat.net
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 NorinRadd dedi: R7 240'da FSR var mı yani? Genişletmek için tıkla... Kartta yok ama mod ile yada Losseles Scaling ile yapiliyor
NorinRadd dedi: R7 240'da FSR var mı yani? Genişletmek için tıkla... Kartta yok ama mod ile yada Losseles Scaling ile yapiliyor
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Ağustos 2022 #6 391969 dedi: @NorinRadd yok diye biliyorum. R7 240 FSR destekler mi? Umarım destekler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Arsssl dedi: Kartta yok ama mod ile ya da losseles scaling ile yapiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki kötü bir etkisi olur mu? Nasıl yapacağım bu modu?
391969 dedi: @NorinRadd yok diye biliyorum. R7 240 FSR destekler mi? Umarım destekler. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Arsssl dedi: Kartta yok ama mod ile ya da losseles scaling ile yapiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki kötü bir etkisi olur mu? Nasıl yapacağım bu modu?
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.730 Makaleler 1 Çözümler 41 15 Ağustos 2022 #7 NorinRadd dedi: Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Genişletmek için tıkla... Mod ile açmıştır büyük ihtimalle.
NorinRadd dedi: Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Genişletmek için tıkla... Mod ile açmıştır büyük ihtimalle.
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #8 NorinRadd dedi: Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Peki kötü bir etkisi olur mu? Nasıl yapacağım bu modu? Genişletmek için tıkla... Hocam adamin actigi FSR degil Upscaling orda FSR yazanda Upscalingi hangi formatta yapacagi.
NorinRadd dedi: Adam videoda açmış ama kafam çok karıştı. Peki kötü bir etkisi olur mu? Nasıl yapacağım bu modu? Genişletmek için tıkla... Hocam adamin actigi FSR degil Upscaling orda FSR yazanda Upscalingi hangi formatta yapacagi.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.772 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Ağustos 2022 #9 Arsssl dedi: Hocam adamin actigi FSR degil upscaling orada FSR yazanda upscalingi hangi formatta yapacagi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam neyse internetten videolara bakayım belki anlarım.
Arsssl dedi: Hocam adamin actigi FSR degil upscaling orada FSR yazanda upscalingi hangi formatta yapacagi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam neyse internetten videolara bakayım belki anlarım.
Arsssl Centipat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #10 391969 dedi: Mod ile açmıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Losseles Scaling programida bu ise yariyor dusuk cozunurlugu 1080P'ye upscale ediyor o programdada secebiliyorsunuz hangi formatta yapmak istediginizi orn: DLSS,FSR. İnternetten bakin Losseles Scaling beğenirseniz steamden alabilirsiniz.
391969 dedi: Mod ile açmıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Losseles Scaling programida bu ise yariyor dusuk cozunurlugu 1080P'ye upscale ediyor o programdada secebiliyorsunuz hangi formatta yapmak istediginizi orn: DLSS,FSR. İnternetten bakin Losseles Scaling beğenirseniz steamden alabilirsiniz.