R7 240 ile GT 730 ne farkı var?

• Konuyu başlatan Mnb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.121
GT 730 çok daha kötü bir kart. Nasıl anlayamadınız videolardan? FPS olarak R7 240 daha önde. Hiç olmazsa 720p oyunculuk için öyle böyle yeterli bir kart. GT 730 onu bile yapamıyor.

Aralarında o kadar da bir fark göremedim ben benchmark videolarında performans videolarında baktım performans olarak biraz daha iyi ama arada 3 4 FPS var ondan GT 730 tercih ediyorum.

Kepler GT730 ise olabilir fakat Fermi mimarili GT730 çok daha kötü bir kart. İkisi arasından GDDR5 versiyonlu olanı ve SP/Cuda/Shader sayısı hangisinde daha fazlaysa onu seçerdim.

Kepler GT730 ise olabilir fakat Fermi mimarili GT730 çok daha kötü bir kart. İkisi arasından GDDR5 versiyonlu olanı ve SP/Cuda/Shader sayısı hangisinde daha fazlaysa onu seçerdim.

Benim alacağım MSI GeForce GT 730 2 GB GDDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim alacağım MSI GeForce GT 730 2 GB GDDR3

Dediğim gibi Fermi mimarili olan GT730 40nm iken Kepler mimarili GT730 28nm üretim teknolojisi ile üretilmiş. Kepler olanı ise ancak seçilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı