R7 240 İle i5 460M Uyumlu mu?

Sosyogaming

Decapat
Merhaba arkadaşlar Asus R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 ekran kartını alacağım.
Sistemim:
  • RAM: 8.00GB
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
  • Anakart: IntelH55
  • PSU: 230W
Acaba uygun mudur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'mu kullanıyorsun ? İşlemcin mobile işlemci yani laptop işlemcisi.

O karta o parayı verme yazık olur. Çöpe atmış olursun bildiğin. Sizin için en mantıklısı durumunuz olduğunda yeniden sistem toplamanız.

Uyar uymasına da bu sistem ile güncel oyunları oynamanız çok zor. Lütfen bu tür çöp sistemleri almayınız. PSU desen ayrı bir dert, anakart desen ayrı, işlemci ve ekran kartını saymıyorum bile.
Bütçem sadece buna yetiyor maalesef durumum iyi değil bir darboğaz veya uyumsuzluk yaparmı söylermisiniz ?
O karta o parayı verme yazık olur. Çöpe atmış olursun bildiğin. Sizin için en mantıklısı durumunuz olduğunda yeniden sistem toplamanız.
Bütçem fazla değil zaten Csgo,Fortnite kaldırsın bana yeterli.

Sen bilirsin alacaksan benim önerim sıfır almak yerine sorunsuz bir 2.El alman. Soruna grlecek olursak hayır, darboğaz yapmaz.

Sen bilirsin alacaksan benim önerim sıfır almak yerine sorunsuz bir 2.El alman. Soruna grlecek olursak hayır, darboğaz yapmaz.
Saol 2.el ile pek uğraşmak istemiyorum zaten burada bir tane bildiğim yer var orasıda en yüksek Geforce GT 210 satiyor 2.el o yüzden ben r7 240 alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…