R7 240 İle İyi Oyunlar Oynanır mı?

Bu grafik yamasıyla Gta 5 oynayacaksan ekran kartı alma. Elindeki ekran kartıyla Gta Sa oyna. Grafikleri resmen Gta 3'e çevirmiş. Paran cebinde kalsın. Biraz daha para biriktirip işlemciyi ve RAM yenilemen yararına olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça satışı var mı ?

@bassholder Parça parça satmak beni yavaşlatacağından şimdilik düşünmüyorum.

@bassholder Parça parça satmak beni yavaşlatacağından şimdilik düşünmüyorum.

Kardeş zaten böyle bir pc'yi kimse almayı düşünmez. Bence parça halinde satsan mantıklı olur. Eğer satarsan ekran kartını alabilirim.

Bu grafik yamasıyla Gta 5 oynayacaksan ekran kartı alma. Elindeki ekran kartıyla Gta Sa oyna.Grafikleri resmen Gta 3'e çevirmiş. Paran cebinde kalsın.Biraz daha para biriktirip işlemciyi ve rami yenilemen yararına olur.

Kardeş doğru dedin de bir oyunda her şey grafik değildir yani. En azondan GTA V oynamış olurum. Zaten şuan piyasadaki çoğu oyunu da oynamış değilim.

Kardeş zaten böyle bir pc'yi kimse almayı düşünmez. Bence parça halinde satsan mantıklı olur. Eğer satarsan ekran kartını alabilirim.
Sen öyle düşünüyorsan saygı duyarım. Ancak bunu genele mâl etmeni doğru bulmuyorum.

Anakartın da müsade ediyorsa ikinci elde 90-120tl arası güzel phenom ve athlon x4 işlemciler bulabilirsin. R7 240 ile birlikte grafik yaması yapmana gerek kalmadan oynatır.

Anakartın da müsade ediyorsa ikinci elde 90-120tl arası güzel phenom ve athlon x4 işlemciler bulabilirsin. R7 240 ile birlikte grafik yaması yapmana gerek kalmadan oynatır.

Kardeş benim bildiğime göre X4'ler fm2+. Ama benim anakartım Am2. O yüzden olmuyor.
Zaten kardeş şuan benim tek amacım oyunları açabilmek. Yani grafiği falan pek önemsemiyorum şu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…